2016. október 15., szombat

végre, végre, végre.....

Végre teljesen elmúlt a migrénem, de délelőtt még egy lyukas garast nem adtam volna ezért. Elmentünk megvenni a csempét, és úgy örülök, mert volt az amit kinéztünk, és nagyon, nagyon tetszik...Körbenéztem boltba, hát...jól fel volt szerelve. Karácsony előtt még eljövünk ide, tuti..

Sütöttem palacsintát, meg a szokásos mindennapi kenyeret, és megyek ki az udvarra, esik az eső és Mici cica tesói néznek velem szembe..Már napok óta itt vannak a közelben. Olyan édes három kiscica...de nagyon félénkek. Adtam nekik enni, de nem szeretném ide szoktatni őket.:-( Mondjuk ezzel pont azt teszem. Mici meg közben a fotel karfáján nyújtózkodik, míg tesói..Amúgy meg egyik napról a másikra bolhás lett Mici, megfürdettem ma, döglöttek is meg bolhák, jól is viselte Mici a fürdést, mégis mind szinte az egyetlen száraz helyet találta meg a fejét, így nem tudtam teljesen kiirtani belőle. Vennem kell majd valami cseppeket, a nyakörvhöz még kicsi.

Amúgy, nagyon jó volt csempéket válogatni, ez az ami hiányzott nekem mostanában...valami izgalom, valami változás...Majd, mert nem tudom mikor csináljuk, rakok fel képet, hogy milyen lett, már ha érdekel benneteket! :-)

7 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!
    Nagyon is érdekel a csempe, kíváncsi vagyok, hogy másnak mi tetszik, mert most mi is csempevásárlás előtt állunk. Nekem most a metrócsempe a kedvenc.
    örülök, hogy elmúlt a migréned, ez szörnyű lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsuzsa, rakok majd fel képet. :)
      Én meg megnézem milyen is az a metrocsempe :)

      Törlés
  2. Anikó, nem a tesóktól lett bolhás? Cirnyó, ha fiúzkodik, akkor lesz tele vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tesók kint vannak, ő bent 5 hete velünk. Ha bolhas akkor a kiskutyanktol :( gondolom lehet a kutyustól is benne.. Vicces különben, előbb kimeneten a tesókhoz, és nem kisebb a kinti cicák, mint Mici, de még nagyon bizalmatlanok. :(

      Törlés
  3. Hát persze, hogy èrdekel.

    VálaszTörlés
  4. Épp most vettem a kutáyknak spotot Fiprystet szoktam, ez azért jó, mert ráteheted macskára is. Én a két beaglere meg a két felnőtt macskára veszek egy 40+-at és elosztom fecskendővel. A 20 kg-os kutyákra 1,5 ml kell fejenként, a cicákra 0,5- 0,5 ml. Így a legköltség hatékonyabb a dolog. Nem minden kutya spotot lehet cicákra tenni, de ezt igen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én spraybe vettem hatékony az is, 4 napos kortól lehet használni. Nem volt olcsóü, de azt látom hatásos, csomó döglött bolhát porszívóztam össze, jujj..nem is látok benne most.

      Törlés