2017. január 13., péntek

esik a hó...10.

Most jöttem be, havat takarítottam, jól meg is izzadtam, szeretem, szeretem? Igen, ma éppen igen, péntek van, ma nincs munka, ma nem kell kocsiba sem ülnöm, mert van ennivaló itthon, mert gyalog is hazaér bárki, aki elment ma itthonról hamar. Mert két gyerekem igazán élvezi a havat és ez annyira feldob, hogy csak na..Másik két gyerekem, alkalmazásban a telefonján örülne igazán a hónak..;-)
Ma főznöm sem kell nagyon, mert van zöldbabfőzelék egy kicsi, és bableves. Mellé csinálok fánkot. Mert valamit ki is szeretnék próbálni, meg azért mert kívánom..:-)

Sajnálom, hogy máshol ónos eső esik. Kitartást kívánok mindenkinek, és nagyon szép hétvégét!

3 megjegyzés:

  1. Felénk szakad az eső, néha havaseső. Az aggasztó,ha ez lefagy.Attól jobban tartok,mint a hótól,de majd kiderül.
    Tegnap láttam egy kicsi gyereket,azt a picike havat kotorta össze a kis kezével.:)Annyira tudnak örülni a hónak a gyerekek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt most szakad a hó, most jöttem be a második takarítás után, de ahogy felszedtem már újra nagy hó van. A lefagyástól én is nagyon félek.

      Törlés
  2. Nektek is nagyon szép hétvégét Anikó :) ! Nálunk nemrég állt el az a kevés hó is, ami esett, inkább latyak van errefelé, később meg gondolom le lesz fagyva, na attól én is tartok! Neked is kitartást, a hólapátoláshoz is :) , puszillak :) !

    VálaszTörlés