2017. január 5., csütörtök

Folytatódik...3.

Na tessék, újévi fogadalom..5.-e van és semmit sem tartottam be.:-) Jó van még 360 napom rá...:-)

Folytatódott ott, ahol abbamaradt, karácsony előtt. Rohanás, munka, migrén, fejfájás, hasfájással megspékelve...Suli, és akkor most májusig...érettségire, ez kell az kell..
Különben is, ma töriből doga...őskortól a világháborúig...szép nagy téma, semmit nem néztem meg. Zanza tv gondoltam átnézem, egy egy anyag rész 5 perc, de legtutibb esetben is, 40x 5 percet kellene átnézni..na ez belefér egy órába? Mert konyha reggeli,  viharos szendvicskészítés után, tudjátok hogy néz ki? 7 ember reggelizett ma is benne, lejárt a mosógép, és főznöm is kell, gyors lesz mondjuk, lecsó, tarhonyával..
Átrakattam a munkát hétfőre, holnap itthon lesz Csenge, Megígértem neki, hogy egész nap, Disney meséket nézünk, popcornt eszünk, és üdítőt iszunk...Jajajajjj, csak nehogy elkezdjek takarítani..:-D
Milyen szép volt tegnap a hóesés, gyerekek úgy örültek neki...én is, ha nem korcsolyáztam volna a meredek hegyen kocsival..:-(  Mára elolvadt, lefagyott...csúszik.
Na megyek , még van egy kis idő, legalább egy töri tételt átnézek, hátha okosabb leszek..:-)

6 megjegyzés:

  1. Kitartás és Hajrá! Menni fog!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartás kell most... Aztán majd bele lendülök... :)

      Törlés
  2. Nagyon nagy feladataid vannak!!!!! Ügyes vagy ,le a kalappal!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi... De legalább ne lenne valami nyügöm mindig... :)

      Törlés
  3. Az M5 csatornán van egy érettségis műsor. Tételeket dolgoz fel az Eötvös gimi töri tanára(mellesleg egy kedves régi barát), sok képpel,érdekességekkel. Kb. 20 perces egy adás, youtube-n is fent van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen., bele szoktam nézni... Szerintem majd jó lesz belenézni milyen is egy jól kidolgozott tétel. :)

      Törlés