2017. január 16., hétfő

Itt hagytak..:-) 11.

Mindenki elment dolgozóba, itt hagytak csapot, papot szó szerint. Ahova nézek, kupi van. De ez hihetetlen mennyire nem érzik , hogy tisztaságban sokkal jobb lenni...na majd lesz mikor nem lesz senki aki utánuk pakolna...nem rosszindulat, tény!
Amúgy minden rendben..jó, hogy ma itthon vagyok. Tanulni akartam egész délelőtt, még nem megy...mert eddig a telefonomat próbáltam megcsinálni, kezdő képernyője állandóan villog, mintha töltené folyamatosan újra és újra be..:-( Járt már valaki így???? Vihetem vissza....még fél éves sincs.:-( De minden funkció működik amúgy...
Na lassan összeszedem magam. Kitakarítok, majd főzök, sütök, nem sok minden van a hűtőbe, de holnap akarok csak boltba menni, egy nap is sokat számít!

Jaj tegnap milyen jó szánkóztunk, csúszkáltunk heten.:-) Nem vittünk fényképező gépet, se telefont, így nem tudtuk csak saját szemünkkel lefényképezni a rémült arcokat..Csenge is nagyon élvezte.:-)Jó volt nagyon...:-)
Na megyek már...ja, és Csengének folyt az orra reggel..hát, hogy minden héten valaki beteg? :-((((

5 megjegyzés:

  1. Szép tevékeny napot neked:)) Szerintem ha majd kirepülnek, észreveszik, hogy nem magától lesz rend és tiszta ruha:) Kérdés: szerinted a szárítógépben összemennek a ruhák? Szerintem valamelyest, mert nem hiszem,hogy mindenki egyszerre ennyit nőtt és hízott az elmúlt két hónapban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Én nem tapasztaltam... De az én szárítógépem hőszivattyús, nem olyan magas hőmérsékleten szárít...

      Törlés
  2. Gondolom azóta szépen elkészültél mindennel. Ha kipihented magad akkor ma kezdheted elölről ugye?-:)) Kitartás !

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem a havat.
    Egyetértek: ha megoldható egy nap pénzköltés nélkül az jó!

    VálaszTörlés