2017. január 2., hétfő

Lehet...2.

Lehet meg kellene változni a blog címét, Anikó szenvedése címre?
Na mert az úgy van, hogy általában megy minden a maga útján, aztán ami nyomja a szívem, azt, amit egy nagyon jó, közeli barátnőmnek mondanám el, (na azért tudnék többet) itt kiöntöm magamból. Ez meg úgy jön le, mindig nyavalygó Anikó vagyok. Nem vagyok mindig elégedetlen.
Éjjel az iskolával álmodtam. Ez jelent valamit, jelenti azt, hogy még szinte semmit nem tanultam, tegnap egy kis biológiát de tényleg kicsit, pedig holnap állattanból doga, meg matekból is, töriből csütörtökön meg töriből az egész eddigi anyagból egy tudás próbát.Őskortól, az első világháborúig.:-( Na ezt nézzük pozitívan...akkor ebben csak az a pozitívum, még nem az érettségi lesz...még!

Persze tudom én, hogy milyen jó nekem, tényleg jó, de azért néha nekem is vannak érzéseim, nem robot vagyok..
Ma sokkal jobb kedvvel keltem, pedig Zsolti ma már ment dolgozni.:-( Gyerekek még itthon ma...Mondjuk karácsony után pálforduláson ment át pár kamaszom, nem jó irányba, remélem csak a bezártság teszi velük...eddig olyan simán ment minden..

Én meg jól megfáztam, köhögök, folyik az orrom...

4 megjegyzés:

  1. Hahó! Ha van kedved pakolj ki nekem, amikor olvaslak tudom, hogy van egy csomó dolog, amit hasonlóképp érzek én is, szóval kibeszélhetjük amikor úgy érzed:) hallainebanathym@gmail.com pussz - és nagyon jók a képek amit kitettél a face- re:D

    VálaszTörlés
  2. Egy cseppet sem csodálkozom,ha el vagy fáradva! Nagycsalád ,munka mellett még tanulni is!....Ebből egy is bőven elég lenne, sőt sok is.
    Csodállak,hogy ezt így tudod csinálni-ez komoly!
    Vigyázz magadra!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nem is panaszkodsz, a tényeket sorolod fel. Ez az érettségi előtti drukk mindenkit kikészít. Rendben vagy, egy fél év múlva megkönnyebbülsz. Menni fog, eddig is mentek a vizsgák. Nagyon nagyon nehéz most neked, mindenkinek az lenne hasonló helyzetben. Azt felejtsd el, hogy veled valami baj van.

    VálaszTörlés
  4. Remélem, azóta jobban vagy! Mármint egészségileg. Meg persze amúgy is. Van, hogy nyűglődősebb az ember, aztán meg minden átfordul. :)

    VálaszTörlés