2017. január 6., péntek

Olyan mint én.:-) 4.

Ma itthon maradt Csenge, kérlelt csináljunk egy mozis napot...Csomó Disney mesét nézzünk meg. Hát jó, nem rajongok a mesékért már, de legyen, együtt vagyunk, az a lényeg.
A lakás eszméletlen koszos kupis, nem baj..majd. Hozzak be nasit, és málna szörpöt is, ha már nincs popcorn és kóla.:-D Nézzük az Aranyhajat, miközben pontosan fél óra múlva megszólal Csenge, unalmas ez, inkább kimenne egy kicsit a hó(maradványai)ba. :-) Ennyit a nagy mozizásról, unta, én is..:-) Kérdeztem, mehetek akkor összepakolni? Igen..volt  a válasz, ezért van az, hogy most MÉG, rendbe van a lakás, felporszívóztam mindenhol, kész a gulyásleves, és a tejberizs, kenyér is nemsokára...fő a kocsonya..és most az angolt írom! Juhéj...kezdődhet a hétvége! :-)
Becsapós az idő, innen bentről a meleg szobából, gyönyörű napsütés van...közben jeges szél fúj.:-( 

Legyen nagyon szép hétvégétek!

6 megjegyzés:

  1. Igen, az ember néha szembesül vele, hogy amire vágyik az nem olyan boldogító. Sőt! :-)

    VálaszTörlés
  2. Annyira jól esik néha egy ilyen lazulós nap, aztán mehet minden tovább. Használjátok ki, ha elkezdődik az iskola ilyen már nem lesz. Jó hétvégét, nálunk a hónak már nyoma sincs, pedig jó lett volna legalább egyszer egyet szánkózni a gyerekekkel.
    Nagyon szép lett végre a kenyerem a recepted alapján sütöttem. Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond a sulit... :(
      De örülök hogy jó lett a kenyér! :)

      Törlés
  3. Nálunk is tegnap hasonló nap volt, mondjuk kicsit váratlanabbul, mert elromlott a kocsim :) . De te ügyes voltál, mert rengeteg dolgot megcsináltál közben, én most nem annyira :) , ölellek :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj.. Nem kell mindig mindent megcsinalni drága Vivi! :) Remélem a kocsid meggyógyult...

      Törlés