2017. május 20., szombat

...

Ezt le kell írnom...Erikánál olvastam az imént, hogy az ovi ballagás mennyire fontos?
Fontos persze, nekünk, szűk családnak...Meg szerintem az érintett gyereknek is.
De hogy a tágabb család jön e??? Mindenki döntse el.
De az biztos, nagy esemény ez is, hiszen nem lesz többet ovis a csemeténk, és azért ez mérfőldkő a kis életében, nem?

Na nálunk pár éve állítólag...zárt körű a ballagás az oviban, délelőtt van, Senki be nem teheti a lábát oda, Mi közünk is van hozzá nem? Majd azért virágot vigyünk díszíteni, vagy lehet már az sem kell?? :-( Délután lesz az évzáró mind a három csoportnak. És hogy tuti legyen..utána nevelés nélküli nap, pénteken. Április végén már ott volt a papír, hogy a nyarat is jól gondold meg, mikor óhajtod vinni  a gyermekedet. Ha lehet, júniustól ne....

Mindegy, persze a 3x8000ft-os fotókönyvet fizessük be közösen. Lényeg ez. Fura ez az ovi, de tudom a suli is az lesz, és azt is tudom nagyon sok függ az aktuális pedagóguson is.

Fúj a szél nagyon, Csenge annyira várja a strandot, de nincs olyan idő szerintem, jár az agyam, mit lehetne kitalálni helyette.:-( Nem sok ötletem van. Zsolti még dolgozik, ez is..nagyon korán elment, délután meg fáradt lesz...fiatalok még alszanak, tegnap moziba voltak...

9 megjegyzés:

  1. Ovi válogatja. Nálunk júl. 24-ig mennek a fiúk. Ballagás jó idő esetén az udvaron, 4 fiú ballag, csütörtöki napon, utána nálunk közös vacsora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kendus is ballag már... Jó lesz, majd itthon is megünnepeljük kicsit mi is.:-)

      Törlés
  2. Fura ez az ovi tényleg. Tényleg ne legyen túl nagy felhajtás az ovis ballagás, de ez meg a másik véglet, ennyire titokban. Amikor az enyémek voltak kicsik ( huszonéve, jézusmária, de elszaladt az idő )szóval akkor is már mindig áprilisban kérdezgették meddig mennek a gyerekeim nyáron. Szinte elvárás volt, hogy alighogy vége a foglalkozásoknak, onnantól már ne menjenek. Pedig akkor szerettek volna legjobban menni, amikor semmi kötelező izé, csak a sok játék a kisbarátokkal egész nap.

    VálaszTörlés
  3. Zárt körű ballagásról még nem is hallottam. Remélem, az ovi sem, mert még bevezetik. Igaz, nekünk már mindegy lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen már mindegy...de azért jobb érzéssel is zárhatnánk az ovit!

      Törlés
    2. Nem úgy értettem, nem az mindegy. :) De mindegy. :)
      Popianyu

      Törlés
  4. Nálunk nincs ballagás, ott alvós buli van az iskolába induló gyerekeknek, rengeteg programmal és az ovónénikkel és dajkanénikkel! Szerintem ez a legjobb:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tényleg nagyon jó program, de nem itt..:-( sajnos!

      Törlés