2017. május 19., péntek

Lazítás!?

Na itt vagyok, ragyogok..:-)
Előbb rá kattintottam a statisztikára, érdekes, mitől függ, hogy van e háromszor ennyi olvasóm egy nap? Mondjuk az észre vettem, ha bánatosat írok több kattintás van. Most nem tudok, semmi bánatosat írni. Csak fáradósat, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Sőt nálunk mostanában sűrűn van..:-( Ha dolgozom, én is nagyon elfáradok, Zsolti mostanában minden nap úgy jön haza! Persze minden tünetével együtt, morcos, rosszkedvű, eléggé magának való lesz olyankor, nem tudom, fog e változni? Holnapra strandolást tervez, szép és jó...de tiszta stresszes vagyok miatta, ha mindenki megy..belépő jegy ára, kaja??? És ha nem megyünk, akkor? Akkor meg semmi szórakozás??? Még a nyaralás sincs megbeszélve, pár nap Balcsi lenne, kempingbe, de az is egy vagyon...de ha ez sem, akkor miért gürizünk?
Amúgy Mesi megvalósította a titkos álmomat. Ezt már akartam írni...ballagásán átadott egy borítékot nekünk Zsoltival, hogy ez a szülinapunkra érettségimre, 20 éves házassági évfordulónkra...befizetett egy három napos hosszú hétvégére Balatonszemesre, wellnesbe, október elejére minket Zsoltival, édes kettesben...20 éve nem voltunk sehol. :-) Mert tudta, hogy erre vágyom..nem sokat, csak egy kicsit... és akkor megszervezte, hogy majd három nagy gyerekünk, akik dolgozni fognak a nyáron kifizetik nekünk. Olyan furcsa, hogy ilyen nagyok, és gondolnak ránk:-) Annyira örültem neki..Mondjuk Zsoltinak is pedzegettem már..de ő valahogy sosem volt ilyen szervezkedős, most is azt mondta, de a gyerekeknek kell venni cipőt..stb.. most mese nincs, lefoglalta Mesi a helyet és az időpontot..:-))))) És ettől a gyerekeknek is lesz cipője, mint mindig...;-)

Gyönyörű idő van...Legyen csodaszép hétvégétek!

10 megjegyzés:

  1. De édes ez a Mesi!
    Látod milyen fegyelmes, kedves gyerek lett megint! Én mondtam, hogy érdemes várni! :-) És persze a többiek is nagy dicséretet érdemelnek.
    Büszke lehetsz rájuk! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az vagyok rájuk. És Mesire tényleg nagyon nagyon büszke vagyok, nem gondoltam volna akkor..:-)

      Törlés
  2. Büszke lehetsz a lányodra! És persze a többiekre is...
    És mi van az angol érettségivel? Fogadjunk olyan jó lett, hogy azért nem írsz róla :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem írok róla mert fogalmam sincs hogy sikerült az angol érettségim, sőt egyiket sem tudom, mert június 6.-án lesz megtekinthető.:-) Addig jó...;-)

      Törlés
  3. Húúúú, ezt aztán az ajándék! Tényleg nagyon szép gesztus a gyerekektől. És teljesen igazuk van, hogy nem adtak lehetőséget a másra elköltésre. :-)))
    A statisztikáról annyit, hogy nálam például úgy van kirakva a blogod oldalra, hogy látom, mikor írtál, akkor szoktam kattintani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a statisztika így logikus, de nem írok sokáig, és naponta megdöbbentő sok olvasóm van, ha írok, főleg ha jót írok, kevés...
      Igen, hogy nem tudjuk beváltani másra az ajándékot a legjobb az egészben...:-)

      Törlés
  4. Könnybe lábadt a szemem Mesi ajándèkától.. ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen jófej, imádom őt is! Beérnek ezek a gyerekek, csak idő kell nekik, nekünk..:-)

      Törlés
  5. Visszaolvaslak. Mesi tüneményes lány, csodálat érte. Akartam kérdezni (mert két hete nem voltam) mi van az érettségivel, ezek szerint lement, eredmény még nincs? Ill. aszóbeli még hátravan? Bocs, nem vagyok képben. Szerintem nem azon múlik milyen a hangulatod, sokan olvasnak-e? Viszont, ha igen akkor segítenek túllendülni?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tüneményes Mesi, minden bájával..:-) Igen lement az írásbeli, eredmény, június 6-án, szóbeli, június 24, 26, 27.-én valamelyik nap.Nem tudom min múlik az olvasottság? De érdekes, hogy van olyan nap mikor 250 kb az oldalletöltés másnap, nem is írok és majdnem 1000...ezért írtam, hogy nem tudom mitől függ az oldalletőltés.:-)

      Törlés