2017. május 26., péntek

TI :-)

Szóval az van, hogy tegnap mikor felraktam Csenge ovis ballagás képét a facebookra, csomó kedvelést kapott, (na nem ezért raktam ki) de ugye néztem kitől is..és olyan fura volt. Mikor az egyikőtökre vagy a másikotokra gondolok, mindig tudom kb. merre vagytok, és akkor láttam, innen a szomszédból is kedvelt, írt pár sort hozzá, meg a leendő tanítónénije is..meg Londonból, meg kedveltétek az ország sok pontjáról..
Akkor eszembe jutott, honnan is van ez az ismeretség, és igen, innen a blogról..hosszú évek alatt mint egy nagy család. Tudom XY-ról, hány gyereke van, éppen milyen élet szakaszban van, kb. hány éves, és sokatokat képről is megismerlek már. Gondolom így vagytok ti is velem.:-)  És bárki bármit mond, ez azért jó érzés. Persze tudom, a napi kapcsolatot nem helyettesíti ez, mert nem látom a mimikátokat, nem hallom a hanglejtéseteket, vagy a viselkedéseteket.
De azért ott van az a láthatatlan kapocs ami összeköt bennünket. Mondjuk megvan az előnye ennek is, akkor építjük ezt a fajta kapcsot mikor mi akarjuk, akkor nyitom meg az oldalt, mikor én akarom...Lehet, hogy emiatt is, de én hálás vagyok a blognak, hogy megismertelek, ha csak így is, BENNETEKET!
Köszönöm nektek ezt! :-)

14 megjegyzés:

  1. Anikó, ezt én is írhattam volna.Mindig örülök neked, s minden kedves blogos ismerősnek is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Druszám, örülök, hogy így van...:-)

      Törlés
  2. Bizony jó érzés ha törődnek velünk. De pár mondat elég mikor jól esik elolvasni, mikor idő futja rá.

    VálaszTörlés
  3. Drága Anikó!♥ Én is nagyon örülök hogy megismerhettelek,hacsak így virtuálisan is! :)♥ Nekem nincs blogom,de nem szeretek senkinél inkognitóban lenni,ezért arra gondoltam bejelölnélek a facebookon,Persze csak ha Te is szeretnéd és nem érzed tolakodásnak... :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Julcsi, megtisztelsz, ha bejelölsz!!!:-)

      Törlés
  4. Igen, igen... van a valós ismeretség, meg a virtuális, és idővel ezek között a határ is eltűnik. Én is úgy érzem jópár blogos esetében, mintha már ezer éve ismerném. :-)

    VálaszTörlés
  5. Emlékszel mennyire tartottál a facebooktól? És látod, nemcsak rossz dolgok vannak ott :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem vagyok tökéletesen megelégedve vele..:-)

      Törlés
  6. Pont így gondolok erre én is Anikó! És jobb kedvet és jó tanulást mára:)

    VálaszTörlés
  7. Igy vagyok vele én is : rengeteg jót kaptam a blogos ismerősöktől - néha elég a jó szó is! Ölellek!

    VálaszTörlés