2017. november 8., szerda

Ez+Az

Igazság az, hogy az nincs. Mármint igazság. Minden rendben, de mégsem igaz így.
Annyi minden van egy családban. Nagy családban, meg inkább.
Mint egy negyvenhárom éves nő, nagyjából jól van. Kis torna, több olvasás, jobb lenne.
Mint egy negyvenhárom éves anya... Nagyjából jól vagyok. Mesi néha tüneményes felnőtt kishölgy, néha jó erős kamasz lány.:) két dilis kamasz fiú, vannak rosszabbak is... Így elviselem hülyeségüket. Csenge meg édes aranyos, persze van mikor kis hiszti gombóc... :)
Mint egy negyvenhárom éves feleség... Na igen itt van most a gyenge láncszem, hétköznap fáradtak vagyunk, este csak vacsora, pakolás, mindenkit kicsit meghallgatni, ha itt vannak Mesiék, nyüzsgés... Aranyosak,de azért néha fárasztó. Ha nincsenek itt, csönd az van.. De más... Hogy mondjam meg mindenkinek finoman, hogy sok vagy éppen kevés amit kapok tőlük??? Hogy mondjam meg nekik, hogy ne legyen sértődés?

Munka jó, változatos, sok édes gyerek, néha kevésbé édesek de nem az enyémek így olyanok, amilyenek... Általában aranyosak. :) sokat mond az is a munkáról, hogy fél hatkor eszméltem rá, jé lassan vége a napnak. :) pedig ma volt rendelés, szisz képzés, délután úszás, terápiák... :)

+Mindenhol nem lehet tökéletes... Pedig milyen jó lenne! :(

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Olyan ritkán van úgy, hogy minden klappol...

      Törlés
  2. Kedves Anikó!tökéletes,vagy ahhoz közelítő állapot nincs. Nekem pl. mióta dolgozom szalad a konyhám,és futok utána,de nagyon elkeserít. A mosókonyhába nem lehet néha belépni,pedig hétvégén rend van. Este hazajövök,megfőzök és ki is dőlök. Nem tudom,honnan lehetne több idő,energiát szerezni?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, honnan lehetne... De az biztos olyan nincs, hogy számunkra tökéletes legyen minden. Csak ahhoz közeli állapot. :)

      Törlés
  3. Én feladtam, próbálok a lehetőségekhez képest a legjobb lenni:)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Szerintem nem kell, és talán nem is lehet tökéletesnek lenni, és mindenhol és mindig tökéletesen ott lenni. Azt gondolom, a családnak így vagy tökéletes, és talán ez a lényeg. Tudom, kívülről könnyű... :-)

    VálaszTörlés