2018. április 5., csütörtök

🌷

Olyan kis árva a blogom mostanában. 😞
Nincs időm, vagy éppen kedvem írni.
Már azon is gondolkodtam bezárom a blogot, aki akar megtalál, érdeklődik majd...
Nem tudom... Sajnálom!😖

12 megjegyzés:

  1. Jaj, remélem nem így lesz... Hiányoznál!!!

    VálaszTörlés
  2. Ne zárd be mert lemaradunk Csenge sulis dolgairól, Mesi nagy napjáról, a fiúk végzéséről amikor végeznek és főleg rólad, hogy mi lesz ha befejeződik ez a sulid is... szóval maradjon csak nyitva! Vagy ha bezársz küldj meghívót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha bezárnék végleg bezárnék...nem lenne meghívós, nem az a baj, hanem hogy zavar, hogy nem írok...engem is, de miről? Mikor? MIkor, miről.....?????
      De nagyon aranyos vagy, ha hiányoznánk...:-)

      Törlés
  3. Miért gondolod hogy árva? Ha bezárnád akkor lenne az,remélem ezt nem gondoltad komolyan? A látogatottság hidd el más blogon sem sűrűbb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DRága Éva, nem a látogatottság miatt. Valahogy érzem, jó lenne ha írnék...de valahogy nincs idő, sokszor energia. E miatt gondoltam, hogy jobb lenne néha, ha végleg bezárnék.

      Törlés
  4. Hiányoznál! Edina

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom én is a többiekhez!!!♥ Amikor időd,energiád engedi gyere, megvárunk!!!♥ :)

    VálaszTörlés
  6. Ha hiányzik, akkor próbáld meg úgy, hogy mondjuk kijelölöd magadnak, hogy heti háromszor írni fogsz. Ha csak öt perced van, ès nem történt semmi, akkor is. Ha elkezded valami "szokásfèlèvè" alakítani, akkor meglesz az idő is hozzá (èn pl
    mindig este, fürdès után írok). 🌼🌺
    Ha meg kedved nincs hozzá, az nagyobb falat problèma megoldás szempontjából, de van az a mondás, hogy "Táncoljunk, majd megjön a zene is"...❤️

    VálaszTörlés