2018. június 23., szombat

Még...

Tudom keveset írok. Be is zártam egy kicsit a blogot két napig. Két dolog miatt.
Egyik, hogy lássam tényleg ennyi az oldalletöltés akkor is  ha napi szinten nem írok,  másik dolog meg a középkori válságom nyűgje. Oké írok, olvassátok .. Néha írtok. . De olyan nagyon hiányzik egy igaz jó barát. Oké régi, uncsi téma..  Mégis. Persze beszélgetek Zsoltival  meg Mesivel sokat , de olyan jó lenne valakivel csak a "semmiről" beszélgetni sokat. Én próbálkozok, de már magamban keresem a hibát  miért tűnt el mindenki ..??? :(
Munkahelyen nagyjából minden oké. Új hely, volt egy két necces helyzet, na pl pont ez is, ide nem írom le, pedig lenne  mit mesélnem, meg a kocsi is jól megijesztett a héten, gyors szerelés, egy vagyon volt, de kész, talán mehetek még vele, azt is le kellene cserélni, már nagy nekünk  csak munkába használom  meg vásárolni.. Minek ekkora, de ezt meg már ismerem ,ez sem könnyű döntés.
De egy hét munka  és utána négy hét szabi.. Jó lesz.
Ma jól kitakaritottam a lakást, Csengének a sulis  íróasztalos dolgait is kivallogattuk, papírokat is megcsináltam és még palacsintát is sütöttem  :) :)
És micsoda változáson mentem át  voltunk délután Zsoltinak pecacuccot venni, persze mellette ott volt pepco, bementünk Csengével, és oyan kevés dolgot vettem  zoknit inkább meg mosogatószivacsot, egy kis játékot Csengének, de ezen kívül semmit :)), pedig annyi jó cuccot láttam  kosarat ezt meg azt... És otthagytam  :) 

8 megjegyzés:

  1. Nekem is hiányoznak a barátaim, pont a héten mondta le az egyik a látogatását (vele egy évben kb. kétszer találkozom, mert külföldön él). :( :( Biztos undok vén banya lettem, csak nem veszem észre....:)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos egyre nehezebb az élő kapcsolatokat fenntartani, mert mindig rohanunk egyik helyről a másikra, semmire sincs idő.
    A munkahelyi dolgokról esetleg kicsit virágnyelven nem tudsz írni, hátha már attól is jobban éreznéd magad?

    VálaszTörlés
  3. nagyon örülök, hogy mégis kinyitottad ezt as blogot. Én minden nap benézek, többször is...mindegy mit írsz, legyen az bármilyen apróság, semmiség, nekem feldobja a napom

    VálaszTörlés