2018. augusztus 9., csütörtök

Mesiék

Szóval Mesiék...

Nem tudom, mennyi jogom van ahhoz, hogy meséljek róluk, de szerintem nem sértődik meg, ha büszkélkedek egy kicsit velük.

Már tavaly ősz óta menyasszony Mesi. Helyes a Vőjelöltem,:-) Fiatal, lendületes,céltudatos, közben bohókásan zizegős. Jól kiegészítik egymást Mesivel.
A Vőlegény vett egy házat már régebben bent a szentendrei szigeten Horányban. Kicsi ház, közepesen nagy telekkel. Újítanak apránként. Majd megismerkedett Mesivel és közösen kezdték el újítgatni, Fiú (Dávid) szülei segítségével. Majd elkezdték szőni a jövőjüket közösen. Nem nagy a ház, de szépen alakul, kezdésnek pont jó lesz. Mesinek újdonság lesz az utazás, mert ugye Ő Szentendrén nőtt fel, Dávidnak nem, Ő nem messze onnan nőtt fel, ahova most költöznek.

Furcsa lesz igen, de mellette meg büszke vagyok Mesire nagyon, mennyit változott fejlődött.
Tehát bele cseppennek az életbe. Furcsa lesz az biztos...és, hogy már itt tartunk.:-)

2 megjegyzés:

  1. Igen a döbbenet az számomra, hogy mennyire gyorsan eljutottatok ide, hogy Mesi a duzzogós kiskamasz felnőtt nő lett:) MIndjárt meg is nézem,hogy hol van Horány:))

    VálaszTörlés
  2. Sok sikert és boldogságot a fiataloknak a "fészek rakáshoz"!Gyorsan felpörögtek a dolgok az biztos de ez az élet rendje, Anikó foglalkozzál a gondolattal hogy lassan nagyi is lehetsz:-))Szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés