2019. szeptember 25., szerda

Folytatás ☺️

Szóval, ígérem nem tűnök el újra.
Csak most csomó olyan dolog van amit nem szeretnék leírni.
De kicsit azért írok. 😍
Csengének tegnap egy fokkal jobb volt az úszás. Nem az úszással van a probléma, hanem a tanár bácsival. Végül is a fiús anyukák baromira örülnek, hiszen nagyon meg követeli a 200%-os figyelmet. Nem kivételez senkivel lányokat is ugyanolyan modorban teszi helyre. Állandóan panaszkodnak a szülők micsoda rossz, fegyelmezetten osztály. Persze ezt olyanok mondják akiknek van egy gyerekük és most tapasztalják meg először és utoljára ezt. Pedig nem rossz osztály ez, mondom én most lányos anyukaként, hiszen háromszor már előtte is át éltem ezeket. Mindegy kicsit, nagyon fegyelmet követelő tanár (ami nem baj, csak a stílus) tanítja az úszást. Új tanár nénivel sem találjuk a hangot, nem szeretem a merevséget és a már túlzott megfelelési kényszert az oktatási hivatalnak. Régi tanító néni meg újabban nem kommunikál. Írok neki, nem válaszol, eddig mindig nagyon jó kapcsolatban voltunk.
Folyt. Köv, csak a mentés helyett a küldése nyomtam :)

Szóval azért alakul az évkezdés, bár órarend még nem végleges, nincs angol órájuk, nincs tanár!???!!!???
De csend rend fegyelem az már van, fél siker. Nekem olyan hülye érzésem van mindig mintha az én gyermekkorom lenne rendszer váltás előtt.

Fiúknál is ez van, de ott tudom miért....

Ez a futás meg🙂, utálok futni, de tényleg, viszont az utána lévő érzést mikor izzadok, érzem hogy élek és MEGCSINÁLTAM ma is érzést meg nagyon szeretem. 😍
Jó lenne szeretni is a futást mellé.
Milyen őszi idő van ma, szokjuk. 

1 megjegyzés:

  1. Ó Anikó, hogy én milye sokáig vártam, hg ymegszeressem a futást és voltak napok, hogy sikerült szeretni is, de 90%-ban nem! amióta meg nem futok azóta szeretnék ott tartani mint amikor abbahagytam, de tudom, hoyg a térdeim tényleg nem arra valók, így ugrálok, tornázok, lovagolok, bringázok helyette és ez i is elégít. A suliról meg totál megegyezik minden gondolatunk. Annyi mindent nem értek én sem még így a negyedik gyrekkel sem és még így sem, hogy ő épp bírja a tempót ( csak utál járni még mindig) azt viszont TUDOM, hogy ha a gyerek szereti a tnaárt bármit megcsinál neki, de ha nem, akkor csak szenved a felügyelete alatt. Miért nem gyúrnak a tanárok a szeretetre????

    VálaszTörlés