2020. május 15., péntek

Ennyi ☺️

Ennyi, a kormány mond valamit és egyből minden a régi lesz. Nem lehet panasz, szabálykövetőek vagyunk. Gondolom a pesszimista most dühös, hogy na.. Majd most elszabadul az a vírus. Az optimista meg azt mondja, én megmondtam, nincs itt semmi baj. Realista meg kapkodja a fejét, mi van?????
Persze csomó kérdés van bennem, sulival mi lesz. Véleményem szerint már rendes tanításnak nincs értelme, de táboroknak és nem a jópénzért megtartottaknak, igenis van, szociálisan is.

De jó a szlogen, tegnap még maradj otthon, ma már gyere ide, oda... Hogy is van ez?
Azért remélem marad még saját gondoltunk.
Mit szűrünk le az elmúlt időszakból?

Tegnap is voltam Mesieknél, vittem ebédet
 Nincs most ennél jobb. ❤️
És, hogy milyen fáradt vagyok látszik a képen. 😁😁😁


11 megjegyzés:

  1. Realistakent csak kapkodom a fejem. Sodrodok. Meg kell oldani hetfotol a munkabajarast es a gyerekfelugyeletet is. Ok kigondolnak vmit, mi csettintesre alkalmazkodunk. Nincs valasztasi lehetoseg.
    Probald magad ebbol a faradt vagyok hangulatbol kiloni vmi pozitiv gondolattal. Peldaul a szep teraszotokon egy kave, vagy gkndolj arra a szuszogo kis csomagra a valladon. Most csak a jo jut majd a babazasbol 🤣, ha ordit ejjel, nem a te gondod. Annyira cuki, olyan jo lehet most nektek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, nincs nagy gond... Csak ez a csettintésre alkalmazkodj...
      Realista vagyok én is😁

      Törlés
  2. En is tok rossz hangulatban vagyok mostanaban amugy, de tegnap pl. azzal dobtam fel magam, h atvalogattam a csini ruhaim es cipoim, sminkeket, hetfotol ujra normalisabban kell kinezni. Itthon sminkelesre nem nagyon vettem ra magam...

    VálaszTörlés
  3. Anikó, csodás fotó, gratulálok a szépséges pici babához,jó egészséget kívánok az egész családnak, nagyon szuper helyzet nagyszülőnek lenni!!

    VálaszTörlés
  4. Én megmondom őszintén először nehezen idomultam a home officehoz, de már most siratom a lassabb élettempót. Megy tovább minden a régi mederben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyedül a reggeli kis nyugit fogom sajnálni, csak. 😁 Ma is, megfogadtam csak csengével tanulok, majd megszólalt a telefon, 1 órát beszéltem munkaügyben, majd addig Csenge semmit nem csinált állítólag nem értette. Majd elkezdtünk tanulni és közben csak kinyitottam az emailt amiről beszéltünk a kolléganőmmel és akkor itt már megint elvesztem a csaj a csengével tanulok című tervemben. 🙄

      Törlés