2021. február 7., vasárnap

Ma, vasárnap

 Juhéj..., tegnap Mesieknel voltunk. Úgy szeretek menni hozzájuk. Megcsinálta a körmömet,  olyan kedves Mesi, hogy mindíg szán rám időt.  Most olyan meggyszínű lett, nekem nagyon tetszik🍒 Szofi még mint egy kis szobacirkáló olyan ügyesen mászik. ❤

Közben ma reggel elszaladtunk cipőt venni tesire Csengének, közben főtt a finom marhahús leves, csináltam rántott csirkemellet, krumplipürét ÉS FÁNKOT sütöttem legnagyobb örömömre. 😂 ma ugyanis szénhidrát napom van. -5 kg szupi nem? 

Persze a családom szerint minek? Kollégáim sajnálnak...ne sajnáljanak,  hiszen nem kötelez senki erre...magam miatt csinálom 😁

Délután néztem egy kis sorozatot,  sajnos mindjárt vége...Brilliáns barátnőm. 

Ágyneműt húztam, virágokat zuhanyoztattam le, és vége a hétvégének...

Pénteki sztorihoz hozzátartozik,  ma apóson ki akarta fizetni a kocsi javítását.  Persze nem engedtük.  Nem veszekszem már,  csak egyett kértem,  ne rongáljon, se a miénket,  se másét. Nem ez a megoldás,  járda közterület,  az áll meg aki akar kocsival,  lehet morogni,  de szándékosan rongálni nem.

Nekem már siker ,  hogy talán belátta,  hibázott., tanul-e belőle????? Na ezt nem tudom.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes és kitartó vagy. Csináld tovább, az egészségedert. Drukkolok. 😀

    VálaszTörlés
  2. Jól értem apósod a ti kocsitokat rongálta meg, mert elé álltatok? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos jól értetted, valószínű meg sem ismerte ...szomorú 😔

      Törlés
  3. Jajj, szeretem, hogy gyakrabban irsz :-) a 90 napost én is csináltam - 12 kg. ment le a három hónap alatt, utána meg simán tudtam tartani is a súlyomat. Nem értem miért kell sajnálni téged - jó lesz, ne félj. A Brilliáns barátnőm-et meg nagyon szerettem olvastam a könyvet és láttam a sorozatot is, akkor mondjuk csak az első évad volt meg - várom a folytatást.
    Szofi meg biztos cuki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cuki nagyon.❤ azt mondják a könyv jobb mint a film....
      Sajnálni nem kell...de éhes vagyok😁😁😁😁

      Törlés
  4. Szia Aniko! En is csinalom 1 hete ezt a 90 napos dietat, de nem talaltam semmit arrol,hogy milyen adagokat lehet enni. Egyedul a feherje napra irtak, hogy 20dkg hus (vagy sajt vagy osszesen a ketto)
    Szoval csak azt szeretnem kerdezni, hogy tudod-e, hogy mondjuk szenhidrat napon, ha csinalok pizzat magamnak termeszetesen husfelek es sajt nelkul, akkor abbol akarmennyit ehetek? Vagy kemenyitonapon akarmennyi parolt vagy sult zoldseget? Koszonom elore is a segitseged :)
    Ja es most olvastam, hogy gyumolcsnapon lehet enni avokadot es paradicsomot is soval, borssal, mustarral :) azert ez jo nem? :)
    Koszonom valaszod! Kitartast kivanok mindenkinek aki csinalja!
    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem akarok belekontárkodni, de : annyit ehetsz, amennyi jól esik a jóérzés határain belül. Egy idő után úgyis annyira összeszükül a gyomrod, hogy fehérjenapon a 20 dkg fehérjével már pukkadásig jóllaksz - nálam legalábbis ez volt a helyzet.

      Törlés
    2. Nem kontárkodsz, köszi 😊 igen így van,két szeletet lehet enni a pizzából.
      Kitartás az kell, sokszor vagyok éhes...szombaton megpróbálom a víznapot, de csak akkor merem, ha otthon vagyok.

      Törlés