2021. április 12., hétfő

Jelen...

 Azt szeretitek bennem, hogy őszinte vagyok, ugye?

Nagy változások időszaka van pont egy éve az életemben. Önző kutya módjára csak egyes szám, első személybe beszélek.

Igen, így a 47. évem küszöbén ÉN vagyok most magam.

Igazság,, hogy küzdök napi szinten, hogy jó feleség,  jó anya, anyós legyek, jó nagymami és jó magamnak,  az elég jó is már jó.

Küzdelmes év volt tavaly,  mivel a régi élet nem jön vissza,  ezt építem ami most van. 

Elkezdtem fogyózni januárban, és igen jó eredménnyel zártam 10 kg mínusz,  de nem akarok belebolondulni, a bocsi most nem ehetek...nem kérek mert fogyózom...cimü epizódokba. 

Legfontosabb hogy elkezdtem tornázni 15 perc happy cardio edzés és a végén 4x1 perc plank.na ennyi bőven elég, hogy jól leizzadjak. 😁

Én erre büszke vagyok, kb még 5 kg jó lenne lefogyni, de már nem erőltetem, csak így ami jólesik. Azért továbbra is cukor nélkül iszom a kávét,,figyelek mennyi szénhidrátot,  cukrot viszek be...

Legfontosabb, unom a covid témát,  unom, hogy mindíg ez a téma...unom unom, unom....

Tisztába vagyok vele,  hogy jelen van, hiszen egész életünket fenekestől felforgatta...nem tagadom, teszek ellene,  fertőtlenítem folyamatosan a kezem, maszkot hordok....

De unom, hogy az a téma folyamatosan, te és ő és én megkaptuk, megkapták az oltást? És melyikét? Mert nem mindegy!!!! Vagy bizunk az oltásba, vagy nem, azok között van sok bizonytalan. Mert mindenki bizonytalan...de hurrá oltsuk magunkat...mert, mert...mehetünk nyaralni. Van terv arra, hogyha nagy oltakozás vége, kezdhetjük elölről,  akkor is ilyen nagy lesz a lelkesedés? Vagy azért oltakozunk mert a vírus ellen szeretnénk megszerezni a védettséget? 

Nagyon sok a körülöttem lévő beteg,  és van olyan is bőven, aki az oltás után szenved .😒 mindenkinek jobbulást kívánok!

Én nem félek,  ha holnap beteg leszek,akkor sem félek. 

Tegnap megbeszéltük Zsoltival, regisztrálunk az oltásra...nem félelemből. Pont nem abból...

Mondjuk a regisztációs felület egy túró....azt írja, ha visszakeresünk, nem fogadta egyikünk regisztrációját sem, de tegyem még újból,  azt meg azért nem tudom megtenni, mert ezzel a e-mail címmel már regisztráltak...ennyit erről.


4 megjegyzés:

  1. Csinált egy másik emailt és regisztrálj ismét. Ha már eldöntötted, ne add fel. :) Amúgy van akinek ezt írta ki és még is ott volt a sorban, a rendszer tényleg gagyi :/ :/

    VálaszTörlés
  2. Egyetlen percre sem fordult meg sohasem a fejünkben, hogy azért oltassuk be magunkat, hogy utazhassunk. Azért regisztráltunk mindannyian, mert szeretnénk legalább a súlyos betegséget megúszni,.és hiszünk abban, hogy ez ugyanúgy lehetséges ezekkel az oltásokkal, mint ahogy lehetséges a mumpsz, a kanyaró és a rubeola esetében is.
    Sok ember életét tette tönkre ez a vírus vagy így, vagy úgy..sokan fizettek az életükkel, vagy az egészségükkel. Azt gondolom, ez a legkevesebb (és egyben a legtöbb is), amit megtehetünk magunkért és mindenkiért. Nem érdekel egyik párt sem, nem foglalkozom azzal, éppen kinek mi az álláspontja, ahogy az sem érdekel, mit harsog a média. Hiteles embereket (orvosokat)kérdeztem erről még valamikor novemberben, amikor még csak a remény volt, hogy lesz oltás..kivétel nélkül mindenki azt mondta,oltani kell, mert anélkül még nagyobb baj lesz. Szerintem nem most van az ideje az önérzeteskedésnek, most annak van itt az ideje, hogy eljöjjön az, amiről tavaly tavasszal mindenki olyan magasztosan posztolt.
    A regisztrációt nem tudod azonnal visszaellenőrizni, kell pár nap, amígx egyik felületről átkerül a másikra, ezt írták az ellenőrzős oldalon,.amikor az elindult.

    VálaszTörlés
  3. Olyan sokan mentek el körülöttem, hogy esélyt sem adtam a vacillálásnak, oltatunk és kész. Nagyon szeretnék én is normális életet újra, remélem lesz még valaha olyan nekünk. Arra, hogy 10 kg-t fogytál joggal büszke lehetsz, nagyon ügyes vagy a többivel sem lehet gond, persze hogy jó feleség, mami, anya vagy hisz összetartod a családot és vagytok egymásnak! Ez a legfontosabb!

    VálaszTörlés