2010. június 19., szombat

Csak kicsit félek.....;-)

Érdekes az élet. Mikor kedves Barátnőm várta csodaszép kislányát, megvoltam győzödve róla ha én még egyszer babát fogok várni, akkor nyugodtan minden percét boldogságban, és szeretetben, nyugalomban fogom megélni. Nem így lett. Izgulok, félek, féltem a babám. Voltam genetikai tanácsadáson a SOTE-en. Minden lelet eddig rendben van, bár jövőhéten kicsit megnyugszom ha az AFP lelet is jó lesz. Genetikai ok: Anya életkora. És a 1.5%-os kockázat. Sok időt nem hagytak a gondolkodásra, így belementem a magzatvíz vizsgálatra. Persze megbeszéltem Zsotlival is. Ő is jobbnak látta megcsináltatni. Persze Ő nyugodtabb, realistább. Mi lenne ha megtudnánk hogy beteg??? Nem tudom, nem is beszélünk róla, csak akkor, ha ezt hozza ki a lelet. Én azt mondom hogy ha nem élettel összeegyező akkor gondolkoznék el rajta mi legyen. A DAWN kóros lenne, megtartanám. Persze tudom ezen nem kell foglalkoznom még. De csak átfut az ember agyán ez a gondolatsor, mikor ott ül órákat a kórházi folyosón. És hall történeteket.
Közeben aranyosan mocorog bennem a baba, minden pillanatban érezteti velem szeret engem és a környezetét. Mikor nekem nem akar mozogni, elég ha Dávid, vagy Apa odateszi a kezét a pocakomra és már mocorog is nekik. :-) Csudajópofa!!! Már imádom. És csak ilyenkor van egy kis félsz bennem...mikor ennyi vizsgálat van. Remélem eltelik ez a kis idő és élvezhetem végre rendesen a kismamaságot. Persze élvezem így is:-) Ma már például teljesen, mert nem fáj a fejem és köhögő rohamom sincs. Három hete ezzel szenvedek. De remélem vége.....:-))))

3 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!
    megértem félelmeidet, az embert mindig megszállja az ilyen, ha orvosnál/kórházban van.
    Semmi gond nem lesz Nálatok, nagyon sokan szorítunk Nektek!!!
    Puszi
    Hugi

    VálaszTörlés
  2. Arra gondolj, hogy a vizsgálat után TUDOD majd, hogy egészséges. Tudom, rossz érzés, hogy mindig a koroddal "piszkálnak", de így utólag azt mondom, nem véletlen, és csak a Te és a baba érdekében teszik, nem rosszindulatból. Akik mindkettőt megélték már, azt mondják, valóban nehezebb ennyi idősen a terhesség, de ha megszületik a baba, sokkal nyugodtabban, érettebben anyák, mint korábban voltak.
    Én csak azt tudom, hogy a mosoly, amivel Boriskám rám néz, minden vizsgálatot, kórházi heteket, bizonytalanságot megért. És tudom, Te is így érzed majd, ha a kezedben tartod a babát...
    Addig pedig türelem, nyugalom. Én majd teszek el meggyet nektek is.;-)))

    VálaszTörlés
  3. Drága Hugicám!

    Te csak ne idegeskedj és legyél türelmes , hiszen én 3 évnél idősebb vagyok mint te:) Bárcsak én is már ott tartanék mint te!!!
    Puszi
    Kriszti

    VálaszTörlés