2014. augusztus 25., hétfő

gimnazista..:-)

Beiratkoztam! Kiderült, hogy a négy év közgazdasági szakközepes bizonyítványommal, sokra nem megyek.:-( Még jó, hogy előtte, volt egy év egészségügyi évem is. Azzal nyertem egy évet. Így 10.-be megyek, mint Mesi.;-) És vizsgáznom kell angolból, jajjjjjj! Félek!
De az igazgatónő, nagyon nagyon NAGYON kedves volt! Először is nem győzött biztatni, és elismerni, hogy ennyi év után, ennyi gyerek mellett, a jövőmet tervezem (gondoltam Erikára). Heti két alkalom, most úgy néz ki, kedd és csütörtök. Háromtól, nyolcig. Most még itthon van Zsolti....majd, majd alakul. (erre ma hazajöttünk a beiratkozásból, és Csengének nagy lila folt a szeme alatt, elesett..vagy valami.)

Ma voltunk az oviban is. Volt sírás is, mikor a kisautóval az udvaron, nem ott autózott, ahol lehetett volna, pedig ő ott AKART!:-) És volt sírás mikor hazajöttünk. Ő ott akar maradni...Ja, jó móka anyával...Fáradt Csenge nagyon. Én is....holnap reggel megint megyünk.

20 megjegyzés:

  1. Anikó, gratulálok a beiratkozásodhoz :), nagyon ügyes vagy és egyetértek az igazgatónővel, le a kalappal előtted :) !!! Csengéhez hasonlóan lehet, hogy jövő héten mi is ovizunk, most még nem biztos a "folyó ügyek miatt", lehet, hogy várunk 1-2 hetet. Biztos ügyes lesz Csenge, csak szokni kell a rendszert ugye, ami nem egyszerű (kíváncsi leszek nálunk mennyire lesz az :) )...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:-)
      Itt is van egy pár kisfiú, de nem mondták, hogy ne menjen. Délelőtt várják őket szeretettel. Csenge is jelenleg délig lesz.

      Törlés
  2. Kitartás! És sok sikert a sulihoz, hidd el: menni fog!

    VálaszTörlés
  3. Anikó!
    Háromszoros hiphiphurráááá Neked! Nagyszerű pozitív változáson mész át, mióta blogodon keresztül megismertelek, és ezt elsősorban magadnak köszönheted. Igyekszel nagyon, és ezt olyan jó látni! Biztos nem lessz könnyű ez az új helyzet, de tudom, és hiszem, hogy ezt is nagyszerűen megfogod oldani. Drukkolok Neked nagyon!!! Büszke vagyok Rád ismeretlenül is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy nagyon, mindig úgy biztatsz!((()))

      Törlés
  4. Anikó, szívből gratulálok! Jó lesz nagyon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd sokat eszembe jutsz, mikor Te is suliban vagy, vagy voltál..:-) Köszönöm!

      Törlés
  5. Gratula! De valamit nem értek - a négy év közgáz nem adott érettségit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, mert a negyedik évi osztályozó vizsgán matekból nem mentem át, így nem mehetettem érettségire, (akkor lett beteg öcsém)

      Törlés
  6. Ügyes vagy!Képzeld voltunk moziban Zolival-és én választottam:)Az élet ízei c filmet néztük,főzős, romantikus, neked is tetszene!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:-) Nekem biztos tetszene, de Zsoltinak, ha nem tankosromantikus akkor nem hiszem, hogy végigülné velem.Majd rákeresek a filmre, köszönöm, hogy ajánlottad!

      Törlés
  7. NAgyon ügyes vagy! krikszi kérdését én sem értem és, hogy miért nem számít be a szakközepes 4 év, az alaptantárgyak ott is voltak, mondjuk angol pl nem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem annyira vagyok ügyes...nem repesek az örömtől..
      Levelező tagozat volt, inkább statisztika, gazdaságtan...stb volt. Nem annyira bánom, hülye az agyam már és azért 9-10-11.-es angolból különbözetit tenni, nem hiszem, hogy menne...és a többi is.

      Törlés
  8. Nagy lendületet!
    És amikor elbizonytalanodsz, gondolj arra, hogy olyan is van, hogy sok évi tanulás, jeleskedés, ösztöndíj-élvezet után( amikor azt gondoltam, de jó lesz majd diplomával, képzéssel, ügyeskedve biztonságban dolgozni) szinte évről évre kitalálnak valamit- hogy nem elég, és több kell, és akkor gyerekekkel, munkahellyel, fizetve a képzést játszuk ugyanazt, hogy vissza a padba. Úgy hívják, permanens tanulás. Ez a trendi, úgyhogy semmi vész:)
    Légy ügyes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szeretek trendi lenni!:-)

      Törlés
    2. Csak biztatni akartalak:)
      Ugyanakkor azt is el tudom képzelni, hogy elfogadod, hogy főállású anya vagy, feleség és megbékélve tudsz így is élni...Ennél szebb hivatás amúgy sincs!

      Törlés
  9. Köszi a gondolatot! Talán holnap eljutok beiratkozni:) Izgalmas lesz az biztos.

    Aranyos lehetett Csenge! Bendegúz hétfőn kezdi az óvodát.

    VálaszTörlés