2014. augusztus 11., hétfő

lenne...

Nem is tudom jó szó ez rá amit találtam rá, időkapszula.
Na nem olyan mint a, Nyolcadik utas a halál, vagy az Avatarban. Mert utazni, sem időben, sem helyileg nem szeretnék (ha igen, akkor sem így)
Csak lenne egy ilyen szerkentyű, azért is, mert nem tudom másképp kikapcsolni az agyam főleg, ami a testért is felelős. Mert mindig (mint mos is) valami kérés mindig van, nyünnyögéssel, vagy mutáló morgással, vagy..vagy...ha este csönd van, akkor meg zug a fülem az egész napos nyüzsitől. És a legrosszabb, hogy ilyenkor kezd el az a bizonyos belső hangom, ami jó hangos, magyarázni, győzködni, meg nem. Mire elalszom, kelhetek fel, sosem magamtól, valaki kelt. És akkor jó gyorsan kelek, és csinálom, mert azt hiszem jobb lesz, ha hamarabb készen van, közben mindig van valamit csinálni, de ezért élünk, hogy csináljunk valamit. Mennek a napok, ideges vagyok, amúgy is van okom rá, vagyis olyan hullámzóan érzem.

Na de, ha lenne egy ilyen időkapszula, vagy pihenőkapszula, vagy csak egy szoba, egy kényelmes ággyal, és csönddel, kimosott aggyal, aludni, majd ha felkelek, olyan kipihenten, frissen, fiatalon...olyan magamhoz ölelném a világot érzéssel....milyen jó lenne....:-)

6 megjegyzés:

  1. Nyilván fáradt vagy, én is, pihenjünk!

    VálaszTörlés
  2. Nem lenne akkor meg az a jó előbb-útóbb.))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig mást akar az ember??:-)

      Törlés
    2. Sajnos sokan vannak, vagyunk eképpen, és nem a most ez van, és de jó, hogy ez nekem megadatott az élettől - időszakot élvezi ki, majd egyszercsak azt vesszük észre, hogy elszaladt mellettünk ez is, az is.))

      Törlés
    3. Mennyire benne vagyok most....igazad van!!!

      Törlés