2014. augusztus 30., szombat

Még mindig..

Valahogy napok óta olyan nyugodt vagyok (bár mégis, soha nem érzett, rém álmom volt az éjjel, de ez az álom fejtés része lenne...amit nem ismerek), nem félek a jövőhéttől, pedig élesben fog menni, ha nem is hétfőtől, hanem keddtől, mert a suliban hétfőn még csak ofő órák lesznek, csak a Királylányt szeretném ebédig bent hagyni már az oviban, akinek ma elkészítettük a tisztasági csomagját is nagy lelkesen(hozzáteszem, mikor három ovis volt...nem voltam mindig olyan lelkes). Azután jönnek a hétköznapok, kedden nekem is be kell mennem az esti iskolába, megbeszélésre, csütörtökön meg már élesben mennek az órák. Nem félek, ha nem fog az agyam már, akkor nem erőltetem a dolgot, de adok magamnak időt...
Nyugodtságom, eredményezi, hogy még az esti "rutin" is könnyű, mosolygós az esti fürdés, fog mosás, öltözés, egy ideje, apameséljmég... van, ő nyugodt, és jó hármasban bohóckodni még a nagyágyban.:-)

És ha akartok enni, finom mákosat..akkor feltétlenül a réteslapot kenjétek meg barack lekvárral, szórjátok meg darált mákkal, majd barna cukorral, szórjatok rá kis mazsolát, tekerjétek fel, majd kis cukros tejföllel kenjétek meg, és tegyétek a két rúd túrós mellé, majd süssétek meg, és utána már melegen lehet enni.:-D Aminek este se híre, se hamva..:-)))

Holnap klasszikus biggyesztés;-), csirke húsleves, rántott karaj, párolt brokkoli, kukoricás rizs. És Bence kérésére, túrós, lekváros bukta.:-) (remélem marad hétfőre..)

8 megjegyzés:

  1. Itt tyúkhúsleves, párolt karaj, borsós rizs és...szilvaízes bukta:) (ez utóbbi, ha valahogy megsül reggelig). Nahát, hogy majdnem ugyanaz....
    Ezen túl pedig: minden az agyban dől el, meg a szívben is egy kicsit- szóval tőled függ, és jó lesz tovább is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nagy megelégedéssel ettétek az ebédet!:-)

      Igyekszem, igyekszem, hogy jó legyen!

      Törlés
  2. Adj magadnak és az agyadnak is időt. Jó lesz ez ♥

    VálaszTörlés
  3. Anikó!
    Nagyon jó ahogy csinálod! Egyrejobban ráérzel az ízére, hogy így jobbak a mindennapjaid, és ez hozza azt majd magával, hogy a rosszabb dolgokat egyre többször hátra tudod tolni a gondolataidban, és tested, szíved, lelked az örömteli érzést hozza előre az életedben, és ez az egész családodnak is csak a javát szolgálja.
    Kemény munkát végzel már egy jóideje magaddal/ban, büszke vagyok rá, hogy egy kicsit az ismerősöm lehetsz!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utolsó mondatod, nagyon, nagyon jólesett!!!!! Köszönöm Andrea!!!!((()))

      Törlés
  4. Jó lesz Anikó, bízz magadban! (nem felejtettelek el, amint lesz pár percem írok:))

    VálaszTörlés