2014. szeptember 5., péntek

Kell ilyen is.

Jobb, hogy vártam az írással....kicsit jobb!
Igen anyukák, és kedves apukák is, elfáradtunk a héten. Mindannyian. Én nehezen vettem a "kedves" ugratásokat most. Mindenre harapok. Pedig ilyenek voltak előtte is pont, de most összejött a dolog, mert kicsit tele vagyok a sok lelki feladattal.
Tanulás jó volt tegnap a suliban, bár másfél óra angolozás után, főleg nekem, aki egy kukkot sem tudok angolul, agy szívás volt. De kedves a tanár, bár nagy a szórás, mert az igen nagyképű fiatalok, akik suli váltás miatt vannak itt, nyomják ám nagyon az angolt, de látva a kerek szemű negyveneseket, nekünk elmagyarázott, és leírt mindent. Érdekes a felosztása van az osztálynak. Vagy nagyon fiatalok, vagy mi, a középkorúak vagyunk.  Jelenléti ív kitöltése után, gondolhatjátok melyik korosztály van többségben.:-) És nagyon szégyellem, de elfelejtettem írni. Szó szerint.:-( Át kell írnom az angol füzetet, mert olvashatatlan lett. Próbálta a mellettem ülő nézni mit írtam, és én sem bogoztam ki.:-( Hát ez szégyen.:-(

Ami itthon fogadott...Csenge örült nekem, hogy hamarabb hazajöttem, mert szülőik voltak és ezért kellett eljönnünk. Többiek a maguk módján...szerintük azért volt hisztis Csenge, mert felborítottam ezzel a korábbi haza jövetellel a napirendet, ami ugye megint rám hárult.  Na mindegy, majd belejön Csenge is, bár többször nyafogott, hogy nem menjek el, mert fél. És nem érti, hogy attól még, hogy esti lefektetésnél nem vagyok itt, még hazajövök és reggel látni fog.

És most, hogy végre hosszú hónapok óta egy órát egyedül vagyok, és nem a vasalóval birkózok, vagy a wc kefével (bár mindjárt(javítottam mert rosszul írtam) megteszem), élvezem a csöndet.
Hétvégén kirándulni szeretnénk menni...remélem..remélem..
Szép hétvégét Nektek!

8 megjegyzés:

  1. Szuper vagy!!!!!! Amikor 9 év után visszamentem dolgozni, az egész családnak nagyon furcsa volt és szokatlan, és mindig én szívtam meg, de aztán belejöttünk.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos mi is belejövünk, majd alakul, csak az ismeretlentől félünk, ha megszokjuk már nem lesz rossz.

      Törlés
  2. Ahányszor elmegyek futni, mindig könyörög a gyerek,hogy ne. Ha tornázni megyek akkor is. Ha fürdök mindig bejön szórakoztatni, ha otthon tornázok, képes befeküdni a kanapéra és néz ... Ilyenek ezek a mi lányaink, ez nem nagyon fog változni, csak Csenge is elfogadja majd, hogy neki az ovi, neked a suli a dolgod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mondtam Zsoltinak csináljunk egy próbanapot a hétvégén, mármint, hogy ő altatja, de nem lett belőle semmi, majd holnap élesben megy, igaz akkor nem fogom látni, így nem fog idegesíteni, ha nem úgy megy a dolog, ahogy szeretném.:-)

      Törlés
  3. Ó, írni már én sem tudok, de hétfőig meg kellene tanulnom, mert igaz csak heti egy napra, de visszamentem dolgozni, és tegnapelőtt a postásnak alig bírtam a nevem lekaparni.:) Drukkolok neked. Nagyon. Az esti suliban a nyelv és a matek szokott a legnehezebb lenni. És nem csak az anyukáknak, úgyhogy fel a fejjel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ügyi vagy, ennyi Móki mellett még dolgozni is! Le a kalappal!

      Törlés
  4. Kedves Anikó! Sokszor eszembe jutottál tegnap. Esztergomban és Visegrádon voltam ♥

    VálaszTörlés