2014. szeptember 19., péntek

Mennyi ilyen lesz még...

...mint pl a tegnapi angol dolgozat. Úgy készültem rá, már annyira ment, de én hülye a kérdéseknél, a válaszra koncentráltam, a kérdésre nem.:-( Így jól elszúrtam. Amúgy azért pipa vagyok magamra, hogy lehettem ilyen balfék..na mindegy, ez van, csak pont angolra kell koncentrálnom, mert abból lesz a különbözeti vizsgám. Elég sokaknak van, akinek az egész 9.-es anyagból kell.
Két matek óra volt, két angol, és most három magyar. A magyar tanárunk tünemény, van egy stílusa, közvetlen, szeretni való, segítőkész, nagyon. De elmondhatom mindegyik tanárra ugyanezt. Csak tanulni kell, mert a nemtudásra nem tudnak ők sem építeni. Nagyon furcsa, de közben annyira jó, hogy újra fedezem fel ezeket a dolgokat. Részben benne voltam, mert általános iskolás gyerekeim révén, alap szinten rajta van az ember, de sok minden már elfelejtődött. Mikor tegnap mű elemzés volt, és vers elemzés, ugye hogy utáltuk? Olyan hévvel mesélt a tanárnő, öröm volt hallgatni.:-)  Érdekesen élem meg ezt, még játszanom kell az idővel, mikor tanulok, mert KELL, tanulni, van amiből leckét is kapunk, azt meg kell csinálnom. Mellette sok minden, de ez nem rossz.

Csenge ma is itthon maradt. Nem beteg, orrhangon beszél, de nem folyik az orra. Éjjel be volt dugulva az orra, órákig fent voltunk. Reggel nyűgösen kelt, elég későn.
Engem vár a vasaló, amúgy azt szeretem csinálni, mindig elgondolkozok azokról, akinek a ruháját vasalom, és mivel mindegyik közel áll hozzám, akkor csupa jót gondolok!:-)

Valami ebéd is kellene....takarítani, Zsolti festi a fenti szobákat.., és remélem a hétvégén mehetünk kirándulni végre.:-)

Szép hétvégét Nektek!

2 megjegyzés:

  1. Igen, újra meg kell tanulni tanulni! Figyelni arra, hogy is van a kérdés? De hamar belejösz. Én egyébbként imádtam verseket elemezni :-)

    VálaszTörlés
  2. Vasalni én is szeretek, szeretek vasalt ruhába bújni!

    VálaszTörlés