2014. december 22., hétfő

Unatkozni???

És akkor csüccs...Két rohanás között! Mert attól, hogy kivasaltam, felraktam a szép függönyt a konyhába az ablakba, végre.... a majdnem virágzó nyári növényeket, lecseréltem fenyő gallyas, díszes karácsonyira...már majdnem karácsonyi hangulatom lett.:-)
Ja, és még jó, hogy megnéztem a szép ünnepi abroszt, mert akkora folt volt rajta(mitől?), hogy most reménykedve ázik..
Boltba nem megyek, jó egy hétig, feleszünk mindent(és iszunk).
Hála nem sütött ma a nap, így nem láttam milyen koszosak az ablakok, na jó ami nagyon sokat kinézünk, lesuvickolom, a többit akinek nem tetszik, megcsinálhatja.
Csenge most fent van, mert szépen rendbe tettem a hálót, majd ha mindjárt lent megcsinálom a nappalit lejön, szétpakolni, és akkor újra mehetek fel. Ki unatkozik???? Hát, én nem, de nem baj, Csak lennék jobban. Az ajtóra a kis csengő mellé elférne a "TÜDŐGONDOZÓ" felirat is. Úristen 6 csomag 100-as zsepi elég lesz egy pár napig???:-O

Lesz bizony holnap töltött káposzta, majd lesz ünnepekre, halászlé, süllő, krumpli saláta, meg majd rántott hús is(végre, sóhajtanak a csemeték)
Sütik: beigli, meg hatlapos, tiramisú, és sport szelet, pogin gondolkodom.....de nem, az majd szilveszterkor, sok sok aprósütink van...És ez a kezdet...ahogy ismerem magunkat, lesz még más is.:-)

Na akkor tovább..tovább.:-) Ki unatkozik?????;-)

4 megjegyzés:

  1. Háááát ....nem azt mondom, hogy unatkozom, de nagyobb hajtáshoz szoktam. Én most leginkább pihenek. Na, majd holnap bekapcsolom a turbófokozatomat sütéskor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pihenés nálad azt jelenti, alkotsz! Gyönyörűségeket!(())

      Törlés
  2. Én is egy hónapja pucoltam ablakot karácsonyra, mert akkor értem rá:)
    Jó lesz ez így is, finomakat eszünk, iszunk, társasozunk, béka, szeretet, csend és nyugalom kizárva:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugalom és csend nem lesz, de a többi, béka nélkül bizti meglesz!:-))

      Törlés