2015. január 22., csütörtök

Jó így..

Tegnap voltam dolgozni. Csináltam már, nem szégyellem, takarítani voltam. Nagy ház, sok munka, de örültem, hogy valamit én is tettem az "asztalra". Hozzá kell tennem, azért nem érzem magam feleslegesnek itthon, mert mindennapi "otthonhoz" hozzáteszek. De azért nem szállok el magamtól, van ismerősöm, aki minden nap dolgozik, tanul mint én, és mellette három gyermeke van, és neki is mindennapi háztartás. (van ellenkezője is, de ez nem motiválja az embert)

Tegnap szülői volt, Csengének, hááát, mindegy. Én már nem zizegek ezen sem. Inkább izgulok Dávid, felvételi pontjai miatt, egy hetet várnom kell még. Olyan jó fej, annyira bizakodó..:-)Így én is! Félévik...khm..megkaptuk.Vagyis Dávid még nem, neki fontos ugye a felvételihez.

Biggyesztés: milánói, és sütök valami nasit mert vinnék a többieknek a suliba is.:-)
Legyen szép napotok! (nem baj, ha sötétség van)

6 megjegyzés:

  1. Olyan mintha november lenne és milyen jó, hogy már január vége van! :)
    Nagyon várom már a tavaszt én is! :)
    Az ovis szülőiken már én se zizegek, olyan régóta járok már, nem sok újat mondanak, de egy kcisit azért irigylem az elsőgyerekeset, anynira más úgy megélni, olyan izgalmas és még annyi fantasztikus dolog van előttük! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tegnap pont volt mellettem egy anyuka aki a gyermekéről kapott írásos elemzést, úgy izgult.:-) Én elolvastam, minden úgy volt ahogy van, nem izgultam.:-) Igen sok minden előtt vannak, de szerintem, ahogy annak idején mi sem gondoltunk ebbe bele, ők sem.:-) Ezt csak mi tudjuk...És még a legkesebbekkel mi is megéljük.:-) Újra...

      Törlés
  2. Anikó, drukkolok, hogy sikerüljön Dávidnak a felvételi, ahová szeretné.

    Milyen jó, hogy kiismered magad az ovis dolgokon, téged már nehéz ott meglepni. Igy legalább ezzel nem kell fárasztani magad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan!:-) Legalább ezen nem idegeskedek. Nem is kell, ez csak játék még és kacagás, jobb esetben.:-)

      Törlés
  3. Nem szégyen Anikó, munka. Ez a virág a tieteké? Ha nem, akkor is olyan jó hangulatot hoztál vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miénk, de tavalyi. Már látom bújni őket, meg a jácintot is.Jó lenne az ilyen idő, de türelmes vagyok..:-)

      Törlés