2015. január 28., szerda

Mától..

Na mától összebújás van, és sok nevetés..itthon tartom a Királylányt, nagyon nem bánta.:-) Remélem még nem késő...nagy járvány van az oviban, ilyet még nem is láttam.:-(

Úgyhogy ma együtt megyünk bevásárolni, és együtt tanulunk majd angolt, és együtt főzünk, és együtt...ja nem egyedül megyek szülőire. Nem nagy örömmel, de ez is hozzátartozik a szülői feladathoz. A nem éppen kellemes szülői feladathoz. Milyen érdekes, ovis szülőire még milyen lelkesen megy az ember, a gimibe meg már, legszívesebben nem menne...legalábbis én. De megyek, mert azért érdekel, hogy mi újság a suliban.

Nagyon nagy szürkeség van...kérem Holleanyót ide is rázza meg a paplanját, mert Csenge a szállingózó hóban tegnap, annyira lelkesen magyarázta mit fog csinálni majd a hóval; hó embert, hó angyalt, szánkózni is fog...de semmi hó!:-( Tél van nem???????


4 megjegyzés:

  1. Itt sincs tél, csak hideg, de az sem vészes... Én holnap megyek szülőire,szerencsére nem tartok tőle,mert Márkóé lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Mi pont fordítva működünk, hosszú kihagyás után ezen a héten kezdtük az ovit, bár nem tudom meddig..., ugyan ilyen nagy járvány egyelőre nincs felénk, de azért vannak hiányzások az oviban. A hó meg ugyanúgy hiányzik nálunk is, Toma is állandóan ezt kérdezgeti, hogy mikor lesz hó, menne szánkózni, valamelyik nap pedig a parkettán csinált hóangyalt :) ... Én is ma megyek szülőire Mátéhoz, ami most még nálunk örömteli kötelesség :) ... Puszillak :)

    VálaszTörlés
  3. Én is megyek:), ma, mármint szülőire... Nincs hó? itt olyan szakaszosan... nálunk az erőszélen az utca pl, csudaszép:), de a forgalmas részen már szürke-koszos-latyakos. Legyen egy kis hó nálatok is (a hétvégére, hétfőn már mindenki tudjon nyugodtan melóba-suliba indulni...)

    VálaszTörlés
  4. olyan érdekes, hogy nem is lakunk olyan messze mi ketten egymástól, és amíg nálunk azért elég szép mennyiségű hó esett a hétvégén, és meg is maradt persze, mert azóta is hideg van, addig nálatok semmi... Én szívesen átteleportálnám hozzátok, hadd élvezze Csenge, nálunk semmi haszna nincs.

    VálaszTörlés