2015. május 20., szerda

Juhéj! :) :(

Rohadt egy anyagias világban élünk (nincs új a nap alatt, tudjuk ezt jól). Ma elmentem jogsit hosszabbítani. Gondoltam, még időben ,hiszen még van négy napom addig bőven elintézem.  Elintéztem,  majdnem. Mert, a körzeti orvos, majdnem számonkért,  miért nem voltam nála legalább tizenöt éve, miért, miért, mert hál istennek, náthán kívül nem sok bajom volt eddig! (koppkopp)
Majd az nem tetszett neki, miért ilyen későn mentem, hiszen el kell menni szemészetre meg EKG - ra is és laborba.  Hát ,majdnem dobtam egy hátast,  hogy milyen jól fogom én múlatni az időmet... :(
De naaaagy kegyesen közölte az orvos,  hogy megcsinálja ő az EKG-t, meg a szemészeti vizsgálatot.  A laboratóriumi papírt viszem, ha kész. Alapos doki,  nem csak ímmel ámmal vizsgál.  EKG - nál mondta nagyobb a pulzus számom... (csodálkozik?)
Laborra június 10.-ére kaptam időpontot! WAAWWW:)

DE örüljek, mert áprilistól ,újra 10 évre adják meg a jogsit, még az ilyen "öregnek"  is, mint én vagyok! :))) Mindezt 7200ft-ért!!!!ez ám a biznisz.
És ha nem lenne elég, akkor még átblattyoghattam az okmány irodába,  és türelmesen kivártam soromat,  ott 4000ft megfizetése után,  meg is kaptam papirosomat,  amit addig lobogtathatok,  amíg nem jön az SMS, hogyasszongya készen van a jogsim újabb tíz évre! Juhéjjjj! :)))
Majd elrohantam a heti bevásárlásra. De fél egykor, már Csengéért mentem az oviba. Aki nagyon köhög és folyik az orra, holnap évzáró.
Ja, és nekem is kapar a torkom már. :(((juhéjjjjj! 

1 megjegyzés: