2015. november 5., csütörtök

1499. bejegyzés! :-O

Hehe...Kérte az előző bejegyzésem alatt Annamária, jelöljem be facebook-on. Tudom, hogy régen olvas, szokott is írni nekem. Mivel neki nincs blogja (?), így nem szoktam vendégségbe menni hozzá. Lényeg, hogy az ember ilyenkor elképzel egy arcot is. Én nem tudom, talán a neve miatt, egy erősen középkorú, barna dauerolt rövid hajú nőnek képzeltem el, (nincs ezzel bajom, sőt), erre félve jelölök meg egy csinos fiatal szőke hölgyet, vajon ő az az Annamária? :-D Ő volt! :-)))))
Na ezt csak azért írom le mert biztos ti is jártatok már így, amúgy muris dolog ez! Elképzelünk valakit, és teljesen más...

És akkor ma ismétlem magam, a tegnap este visszajött migrénem, most érzem végleg távozott. Pedig a délelőtti tanulásom semmit nem írt, mert nem abból írtunk töri dogát amit tanultam, az angol meg...khm...inkább hagyjuk, volt ami jó lett benne, remélem egy kettes meglesz. Viszont a fizika ötös lett. Jövőhéten kémia doga, és a törit újra írom, meg angol doga is lesz, de szódoga, az könnyebb.

Viszont holnap ki kell suvickolnom a lakást, borzalom a köbön...:-( Meg a hétvégén próba sütést is csinálok, pogit szeretnék csinálni. Holnap meg túrós táskát is.

Tehát örülök, hogy a mai napnak is vége..megyek is pihenni...
Ha még erre jártok, jó éjt Nektek is! :-)

1 megjegyzés:

  1. Koszi, hogy megemlitettel, es a szep jelzoket is. Nincs sajnos blogom, bar nrha ugy erzem, jo lenne irni oldani a napi feszkot.

    VálaszTörlés