2015. november 7., szombat

Karácsony volt nekem...:-)

Ma délután karácsony volt nekem. :-)
Délután gondolt egyet Mesi és szerelme Dávid, hogy menjünk el az IKEA-ba. Hát szerintem, oda minden nő szeret menni...csak egy kis ezért, csak egy kis azért...:-)))))
Hömpölygött a tömeg, de nem zavart. Láttam olyan berendezett hálószobát, ami tiszta "anikós" volt, na azt inádtam volna...amúgy...meg alig vártam, hogy a piactérre menjek. :-) Ott aztán volt tömeg, rendesen körbe sem tudtam nézni.:-( Le is maradt naaaaagyon fontos ez az! ;-) De azért az alap, a piros csíkos fehér konyharuha, a műanyag kis tálkák ,két bögre....apropó bögre....
Olyan gyönyörű kéket vettem, még egyszer írom, gyönyörű KÉK bögre...Mindenkinek vannak szín korszakai?
Nekem, régen volt egy kék korszakom. Majd nagyon megutáltam,volt, drapp, majd rózsaszín, meg mitudomén, de megint a kék korszakomat élem. IMÁDOM, mindenben, a kék fehér kombót.:-)

Vettem még nagy deszkát a kenyeres részre, ahol csinálják a reggeli, vágjuk a kenyeret, mert oda nagyon szerettem volna, vettem, gyertyatartót, és gyertyát is, persze, ez is alap ott.:-) És talán ennyi..kicsit csalódott voltam, a konyhás részben, bizti találtam volna még valamit...de legalább spóroltam. Hazafelé, a fiatalság megrökönyödésére, beinvitáltam őket mekizni (IKEA-ban rengetegen voltak, nem vártuk ki a sort, az étteremnél),  hoztam a sanyarú sorsú fiaimnak is hamburgert, legyen már nekik is karácsony.:-))) Én IKEA-ban kb öt éve voltam, nem is kb, pontosan öt éve voltam,a mekiben, tizenöt éve...Nem változott semmi!:-)))

Ja, és ma olyan gyönyörű orchideát vettem 100ft-ért, csak annyi volt a baja, hogy az egyik levél picit sérült és elvirágzott, kaptam hozzá, gyönyörű üveg vázát, meseszép, na ma tényleg karácsony volt nekem...:-D

1 megjegyzés: