2016. április 29., péntek

Ez van...

Drága Kedves Olvasó! Tegnap volt az ovis anyák napja, bár Csenge egy tündér virág volt, de a műsor csapni való, de csak náluk a középsőben. :-( Mindegy...csak sajnálom, hogy most nem lett könnyes a szemem.
Amúgy rózsaszínű köd felhő...mert elmúlt a tegnap dél óta tartó migrénem..vagyis még a nyomait érzem.
Tévé kálvária volt nálunk.  Mert jótállás után, fél évvel, kimúlt a lelke, ..tapasztalat, szaki nincs, panel csere 25000ft+ munka díj, nem ér annyit (nem volt olyan drága tévé) Vettünk helyette, egy "neve nincs" tévét, gyorsan, olcsót...két napig bűvöltem, állítgattam, próbáltam, megszeretni, jó jó...tudom, ennyi pénzért csodát ne várjak...de mégsem sikerült. Doboz hang, a kép kritikán aluli..Mondhatnám, nem nézzük, de igen...Csenge a Szófiás mesét, én este kilenc után bűvölöm...valaki mindig nézi..Tettem egy próbát, felhívtam a boltban a vevő szolgálatot, lehet e cserélni, lehetett. Vagyis majdnem rám hozták a frászt, mert mondták, hogy jajajaj karcos az éle, én is láttam de ha attól lett karcos mert lecsavartam a talpat róla nem mondok inkább semmit. Vettünk egy "neve van" tévét, szuper, és 5 éves garanciát rá..Rendesek voltak, hogy kicserélték. (naná vettünk helyette drágábbat, jobban megérte nekik)
De azért nem örülök neki...komolyan ennyit érnek meg ezek a vacakok csak??? Á, mérges vagyok emiatt!

Péntek van, május első vasárnapja jön..na, strandra bizti nem megyünk.:-)))
Csodaszép hétvégét nektek! 

6 megjegyzés:

  1. Nektek is szép hétvégét! Nagyon nagyon bosszantó ez az egész, hogy ha nem a legdrágábbat veszed akkor fogadd el, hogy nem is jó "annyi" pénzért:( Csesszék meg, most vittem vissza az új bringámat mert szerelhetetlen volt a váltója ...

    VálaszTörlés
  2. Ez is egy ok, amiért nincs tévénk :) Egy gonddal kevesebb... :P

    VálaszTörlés
  3. Az Aldiból van a gyerek nevenincs tévéje. Először nem akartam, férjem beszélt rá vagy 3 éve, mert nem bíztam benne. Szuper kép, szuper hang. Tapasztalat, hogy az aldis és lidls műszaki cuccok nagyon jó, azóta sok mindenünk van onnan, Ausztriából is és itthonról is. Az 5 év gari pedig nagyon jó!!

    VálaszTörlés
  4. Anikó, nagyon elvesztél! Minden oké? Üdv,Edina.

    VálaszTörlés