2016. április 6., szerda

ha lehetne..nem lehet!

Megint ugyanaz...akartam írni róla, de minek..én is unom magam.

Mikor már a reklámban az marad meg bennem "mert 40 év felett..már.."
Unom..
Unom..
Unom..

Ha lehetne..(nem lehet)
elutaznék, melegre, kék ég, zöld fű, meleg..napoznék, úsznék...olvasnák. Lényeg, hogy jó messzire mennék, sosem voltam, messze..
20 kilóval soványabb lennék, hosszú szőke hajam lenne, sok szép virágos ruhám..barna a bőröm, óriási napszemüvegem..és egy nagy peremes szalmakalapom...
Helyette...
Megyek a dolgomra!

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Kösz! Most szarul nézek ki, tudom..:-(((
      <3 :-D

      Törlés
  2. Bocsi, de röhögök. Ez annyira frappáns. Nagyon jól lerajzoltad. És annyiunk nevében szóltál! Pedig nálunk csak törpemókusok törpegondjai, páratlan zoknik tucatjai és virág- és homoktenger van.
    Én is akarok! :) Tengert, pálmafát és óriási napszemüveget! Csak egy órácskára! Na, én is megyek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nevess csak Meli, nyugodtan..<3 Röhej, nálunk az óriásmókusokkal minden rendben..:-))) Helyettük, generálom magamnak..Mondjuk akkor is el szeretnék menni MESSZIRE! :-D

      Törlés
  3. Latod en epp ezert nem szeretem a nyarat....es utalok strandra jarni...pedig hosszu szoke hajam van(hihi)es oriasi napszemuvegem is...es 20 kg minusz se kell...sot mar anorexias lennek ugy...de nem szeretem a testemet...es nemsokara 40 leszek,de ez zavar a legkevesbe,hiszen az csak egy szam(20 evesen is ugyanigy fajt a derekam,ugyhogy...:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tegyük fel ha, rövid hajad lenne, és 20 kg több lennél, és nem lenne óriási napszemcsid???? Na akkor???;-))))

      Törlés
    2. Igy is ,ugy is elegedetlen lennek....ugyhogy latod,itt az elo pelda,hogy sehogy sem jo :)

      Törlés
  4. A mínusz 20 kg nálam is betalált. Éppen azon lamentáltam a napokban, hogy kb. ennyiről lemondanék, de már a felének is örülnék... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem már az óriási napszemcsi is betalált! ;-)

      Törlés
  5. Charlie Chaplin bölcsessége

    "Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy a saját igazságom ellenében élem az életem.
    Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG.

    Amikor elkezdtem szeretni... önmagam, megértettem, hogy mennyire tud bántani valakit az, ha rá akarom erőltetni a vágyaimat, miközben az idő még nem jött el erre, illetve az adott személy még nem állt készen rá, még akkor is, ha ez a személy én magam voltam.
    Ma ezt úgy hívom: TISZTELET.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy másfajta élet után vágyakozzak és láttam, hogy minden, ami körülvesz, az valójában egy lehetőség arra, hogy fejlődjek.
    Ma ezt úgy hívom: ÉRETTSÉG.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy minden körülmények között a megfelelő helyen és időben vagyok és minden a megfelelő pillanatban törétnik. Így nyugodt lehetek.
    Ma ezt úgy hívom: ÖNBIZALOM.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy raboljam a saját időmet és abbahagytam a jövőre vonatkozó nagy tervek gyártását.
    Ma csak olyan dolgokat cselekszem, amik örömet okoznak nekem és boldoggá tesznek. Olyan dolgokat, amik felvidítják a szívemet. Mindezt a magam módján csinálom, a saját ritmusomban.
    Ma ezt úgy hívom: EGYSZERŰSÉG.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felszabadítottam magam azok alól a dolgok alól, amik nem tettek jót az egészségemnek - ételek, emberek, dolgok, helyzetek és minden, ami elvitt önmagamtól. Először ezt a hozzáállást egészséges egoizmusnak tartottam.
    Ma már tudom, hogy ez: ÖNMAGAM SZERETETE.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással, hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal tévedtem.
    Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, elutasítottam, hogy a múltban éljek és a jövő miatt aggódjak. Most, csak a pillanatnak élek, ahol MINDEN történik.
    Ma napról napra élem az életem és úgy hívom: BETELJESEDÉS.

    Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy az elmém képes arra, hogy zavarjon és beteggé tegyen. De ahogy összekapcsoltam a szívemmel, az elmém nagyon hasznos szövetségessé vált.
    Ma ezt úgy hívom: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.

    Nem kell, hogy féljünk a vitáktól, összekülönbözésektől vagy bármilyen problémától önmagunkkal vagy másokkal.
    Még a csillagok is összeütköznek néha, és a találkozásukból új világok születnek.
    Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET!!!! "

    VálaszTörlés
  6. Chaplin tudott valamit. Nekünk is így kell tennünk.

    VálaszTörlés