2016. április 22., péntek

...péntek...

Már megint péntek...Amúgy tök jó, csak a rohanó időt konstatálom.
Nagyon mozgalmas napjaink vannak. Mondjuk ez is jó!
Tegnap a témazáró angol dolgozat 5-ös lett, 1 hiba pontom volt, oké, oké...nyelvtani rész megy..de beszélni, megérteni, szavakat összerakni??? Fog valaha is menni?? Hát nem tudom, lesz e valaha is annyi felesleges agykapacitásom, hogy befogadja az agyam.:-)

Ma takarítottam, majd szó szerint 2 órát beszéltem valakivel telefonon...KÉT ÓRÁT! Nem én beszéltem, vagyis nem csak én..:-) Amúgy szeretem őt, osztálytársam, anyukatársam, (nagyfiúk együtt járnak), meg "munkatársam" .:-D Na ez azért is lesz így, mert ajánlott még egy helyet, ahova péntekenként kellene mennem. Ez még beleférne az időmbe, szóval jobban mondva, nem, de ugye mégis, mert a piszkos anyagiak miatt kell a munka. meg hát úgyis, "csak" itthon lógatom a lábam ugye? :-) Szóval át kell rendezni kicsit az életünket, mert nyolcra kellene járni egyig. Pénteken Csenge délben eljön az oviból, persze aludhatna ott is, de imádja ezt a különleges napot. Anyósom mondta elmenne majd érte ő...mondjuk már nem sok idő van a nyárig. reggel viszont meg kellene szaporázni a dolgokat. Mondjuk ugye ez sem lehetetlen feladat. Meglátjuk, (vak is ezt mondta)
Szuper idő van, tényleg esni fog a hétvégén??

És milyen jó nekem, hogy a vejkójelöltem.:-)))) Kicserélte a nyári gumikra a kocsi kerekeit, most vitte ellenőrizni a nyomást. Nekem tényleg jó...:-)))))

Mindenkinek csodaszép hétvégét kívánok!

10 megjegyzés:

  1. Neked tényleg jó, maradjon is így. Gratulálok a jegyedhez.

    VálaszTörlés
  2. ...és neked is szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a jó eredményhez a nyelvvizsgán!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, ez csak egy dolgozat volt, vizsga az még messze van..:-)

      Törlés
  4. Ügyesen összehozod biztos, hogy meg tudd csinálni azt az új pénteki munkát. Nagyon szuper vőjelölted van :) Szép hétvégét nektek is, az idő elromlik sajnos :(

    VálaszTörlés
  5. Szerintem még fogod oldani a pèntek élet, annyi mindent megoldottál már.
    Angolhoz csak egy kis önbizalom hiányzik neked, ha ötös dolgozatot írsz, akkor tudod te.... Gyerekekkel nem tudod gyakorolni a beszèdet? Előttük nem ciki. ;)
    Mèg most is olyan jó idő van, hogy nem hiszem el, hogy tènyleg úgy elromolhat majd. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóval..még fogod oldani a pèntekeket. (Csak a telefonom már megint okosabb akart lenni nálam)

      Törlés
    2. Szuper idő volt ma még..jót kerteszkedtem..
      Gyerekekkel angolozni...jót rötyögnének rajtam. :-D

      Törlés