2016. augusztus 24., szerda

Egyedül vagyok vele?

Kedves Anyukák!

Lehet, hogy én vagyok egyedül aki nem várja a sulit????

Mert nem várom. Nem várom, mert reggel jó nyugodtan készülődni, még akkor is, mint ma, mikor dolgoztam.
Nem várom ,mert mehetek szülőire, háromra is....mert sokfelé kell figyelni.
Amúgy is ez az év...két érettségi lesz, ebből az egyik az enyém...atyaég! :-( :-) Próbálom azt mantrázni magamba mekkora buli lesz...micsoda élmény..

Ennyi idősen nincs mit veszteni, csak nyerni..
Mesivel, jó lesz majd érettségizni..remélem még jobban összehoz minket. Abban nem vagyok biztos, hogy együtt tanulunk majd, sosem tudtunk, máshogy tanulunk. Én magolok, ő ír, rajzol, kiemel..én nem nagyon.

Jaj, és nagyon nagyon gonosz voltam. Elajándékoztattam a nyuszit. Mesi haragudott rám, sokat sírt miatta, de megértett a végén, sajnáltam szegény nyuszit. Itt a ketrecben nyomorgott csak..pedig kaptunk nyuszi ketrecet, de már nem bírtam elviselni, a unatkozó kaparászását, a szemetelését, a büdös almát, pedig kétnaponta takarítottuk..szerintem jó helyre került, fognak vele rendesen foglalkozni. Még soha nem adtam túl egy állaton, mert a miénk...de sajnos ő, nem került a szívünkhöz közel, vagyis így ez nem igaz...de télre amúgy is nehéz lenne megoldani a bent létét. ( jó, kicsit bűntudatom van miatta...de csak egy kicsit)

12 megjegyzés:

  1. Én vártam a suli végét, mert örültem, hogy lehet lazítani, közös programokat szervezni. Azután meg örültem, hogy kezdődött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem szoktam várni...na jó, azért a pár óra csönd jól fog esni..:-)

      Törlés
  2. Kettős, de talán inkább nem, pedig nem sokat pihentünk a nyáron. Érzem is, legalábbis magamon. Hogy a gyerekek hogy vannak ezzel? Biztosan sok élményt szereztek. Ha csak Eszterből indulok ki - a két hét nyaralás mellett 4,5 hét tematikus, nappali tábor ... az nem olyan rossz. Otthon szinte nem voltunk´, ez hiányzik. Iskolát pedig amiatt nem várom, hogy újra tanulnunk kell (mármint nekem vele).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, Csenge még kisebb, de jól érzi magát itthon nem vágyik az oviba, de biztos nagyon jól fogja magát érezni.

      Törlés
  3. Én se. A legtöbb iskolában még mindig fejetlenség, pont két napja futottam össze az egyik kedvenc tanárnővel és mivel sajnos a töri tanárunk nyugdíjba ment újat kapunk, kérdeztem ki lesz és még nem tudta. Nem várom a szülőit, fogadót és már most tudom, hogy nem is fogok részt venni mindegyiken, mert nem fogom hallgatni a sok negatív dolgot, ami van hogy nem is érint minket. A gyerek is csak a barátaival való találkozást várja a többit nem és annak idején én is így voltam vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor együtt érzünk Tami! :-) Annyi minden van már év elején is..

      Törlés
    2. De miért kell minden évet így várni Anikó? :( Ez olyan szomorú!

      Törlés
    3. Szomorú...sokszor azt hiszem, egyedül vagyok ezzel az érzéssel..és hidd el Tami, középiskolában, még rosszabb.:-(

      Törlés
  4. Is is azt látom, hogy totál eltunyultak otthon, hogy már sokat veszekednek pedig bőven volt nyári élményünk és lenne is mit csinálni ha akarnának,nem egy lakásba vannak zárva és mégis... és persze segíteni se szeret senki. Attól, hogy tanulnunk kell, hogy négy szülőire megyek, hogy lesz egy elsős, egy ötödikes és egy nyolcadikos gyerekem, attól viszont valósággal rettegek, a 11.-es viszont épp nem izgat annyira ( majd jövőre! ). Szóval nagyon vegyesek az érzéseim nekem is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk nálunk...tunyulás...nem tudom, Fiúk állandóan bicóznak, fociznak. Dávid, mondjuk a héten van itthon, eddig dolgozott, Mesi is folyton, talál valami elfoglaltságot, Csenge is eljátszik..idén nem volt, nyűglődés...

      Törlés
  5. Èn sem várom egy kicsit sem.

    VálaszTörlés