2016. augusztus 5., péntek

Ha ez a pihenés...

...akkor milyen lehet amikor fáradt vagyok?
Egész nap migrénem van. Már reggel kezdődött, éreztem, hogy sehogy sem jó feküdni az ágyban. Gondoltam gyorsan iszok egy erős kávét, nem használt, be vettem egy fájdalom csillapítót és egy görcsoldót, nem használt. Ettem, az sem használt. Délután még egy fájdalom csillapító, most kezd enyhülni. Gondolom a front.
Mesi sütötte a palacsintát, de a túró kétes volt, vagyis az íze jó volt, de nyersen csak nem gondoltam hogy jó lenne, a palacsintába, így sütöttem egy kevert kakaós túróst,  bab leves volt még az ebéd. És a szokásos kenyér, ma kerek lett! :-)
De csak vegetáltam...Zsolti elment pecázni, én pakoltam a kertet, a viharra készülve, Mesi barátjánál, fiúk...na a fiúk, édesaranyoshangoszenehalgatóspalacsintaevős kamaszok! :-) Csenge meg még kicsit játszik állítólag, de megy aludni..(remélem) És én, ha lehetne kifordítanám a fülemet, és gyökér kefével vakarnám.:-DDDD, megjött a parlagfűszezon...:-(((( Harmadszor élem át...UTÁLOM!
Amúgy szerintem angolozni fogok. Mint mindig, ha van egy pár perc nyugtom...Lesz-e?? Remélem! :-) Úgyis vihar lesz, éjjel sem alszok rendesen.
(olyan vagyok mint az idősek, csak arról írok, hogy milyen bajom van, gyógyszer, meg az alvásom...:-D , írnék másról is, de most nincs, vagy lenne??? Fene sem tudja...Néha jó, hogy nincs miről írni, néha nem...)

3 megjegyzés:

  1. aNIKÓ, HA PUSZTULOK NÉHA OLY JÓL ESIK LEÍRNI. NEM A SAJNÁLAT MIATT, DE LEÍRNI, KIÍRNI. éPPEN GONDOLTAM RÁD, ENGEM IS NAGYON MEGVISELNEK A FRONTOK. VAGYIS ENGEM A FRIONTOK.(Már nem írom újra...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld el ma rosszabb volt. :(
      Remélem neked nem...

      Törlés
  2. jól összejött így a hétvégére az allergia a mgrénnel borzasztó lehet:(

    VálaszTörlés