2016. augusztus 22., hétfő

Megpróbálom..

Sokat gondolkoztam a napokban, hogy folytassam a blogot, folytassam e? Igen, most valahogy le tudtam volna zárni, mert nem éreztem égető vágyat, hogy újra írjak. De azért kellemes érzés fogott el, mikor arra gondoltam, ahogy írtam a blogot, ez a motíváció. Volt, hogy azt tanácsoltátok terápiás céllal írjak. Írjam ki magamból ami bánt. Igen megfordult ez is a fejemben, jó lesz terápiás céllal. De akkor talán új blogot kellene nyitnom, én kis életem, a mi kis életem helyett. De az meg nagyon személyes lenne, ha lenne, nem lesz.
Megbirkózom a lelkemmel magam, valahogy. Csak fog sikerülni...kell sikerülnie (csak ne hatna ez rengeteg mindenre). Olyan hülye kettős érzésem van mindig, sokan vagytok kíváncsiak, rám, ránk...közben olyan kevesen..tudom nem a mennyiség számít..na erről ennyit, mert még félreértitek!

Szuper volt a nyaralás, az idő pont megfelelő, volt minden, fürdés, homokvárépítés, vízibicikli, sok tollasozás, olvastam is, napoztam is, volt evés, ívás..azt hiszem jól érezte magát mindenki. Hétvégén elmentünk pecázni is, volt szalonna sütés, csillag nézés, volt pirkadat nézés, napfelkelte, szép hal kiszákolása, részemről. Öröm, hogy eljött mind.
Mert addig míg ezek voltak, olyan jól együtt vannak.
Még nem..Mesi legnagyobb bánatára, nem vettük meg a tancuccokat. Nem úszom meg, lassan meg kell venni.
Viszont a mosógép beadta a kulcsot. El tudjátok képzelni mit jelent ez nyaralás után nagycsaládban. Mindig van valami..Persze, tudom, honnan nézzük.


Tehát innen folytatjuk...megpróbálom úgy folytatni ezt a blogot, hogy a mi blogunk, nem az enyém, csak én írom! :-)

12 megjegyzés:

  1. Jaj, Anikó úgy örülök,hogy újra hallhatunk felőled. És nem baj, ha néha neked is vannak rosszabb napjaid. De szerintem jobban tisztázódik benned a dolog, ha kiírod magadból. Nem is baj, ha mi, az olvasóid nem értjük. Senkinek sem fenékig tejfel az élete.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak fura, hogy mostanában nem rossz napjaim vannak, hanem heteim, hónapjaim....;-)

      Törlés
  2. Ne is hagyd abba. Én is voltam így, gondolkodtam a befejezésen oszt mi lett a vége? Már három van. :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök,tudod:)nagy ölelés

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a "mi" a ti esetetekben sem lenne az "én" nélkül. Így aztán miért is ne lehetne itt az, ami épp nyomaszt, vagy bánt, vagy épp amikor kicsattansz az örömtől és a büszkeségtől? Ha a Te lelkednek jót tesz megosztani az ilyesmit, akkor tedd meg habozás nélkül szerintem. :)
    Örülök, hogy nem hagytad abba. :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de utóbbi időben, csak az én nyűgöm volt itt most, és nem lett jobb. De azért írok magamról is, de próbálok a családról is többet írni.

      Törlés
  5. Jó, hogy itt vagy:) Remélem a mosógép is jobban van már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sajnos, javíthatatlan lett, így venni kellett, így sulikezdés előtt...:-(

      Törlés
  6. Nagyon örülök, hogy itt vagy és nem hagytad abba Anikó, hiányoztál volna! A mosógéppel kapcsolatban pedig sorstársak vagyunk, nálunk is egyik percről a másikra romlott el és venni kellett egy újat... Ölellek sokszor :) !!!

    VálaszTörlés