2016. december 31., szombat

Ó és új év!

Eljött 2016 utolsó napja.  Nem szoktam lezárni, újra kezdeni, de idén más érzés van bennem.
Kívánom a lezárást,  az újra kezdést. Kívánom mert úgy érzem lelkem annyit változott ebben az évben.
Lezárom.  Ha összegezni kellene,  gyors és jó év volt,  jó volt,  mert nem nélkülöztünk,  mert volt munka,  volt iskola, volt egészség.  Kisebb betegségek voltak csak.
Kamaszok nagyjából kezelhetők... Nagyobb konfliktus nem volt,  sulit rendben végzik.  Dolgoztak is a nyáron. Csenge,  okos értelmes,  matrica még.. :)

Legnagyobb problémának a fáradtságunkat látom.  Sajátomat is,  Zsoltiét is.
Nekem a fő lelki bajom is ezzel van,  volt és lesz is.
2017 - ben,  20 éves házasok leszünk.  Ez sok,  meg pont 20 év! Nehéz ez,  közben érdekes,  hálás dolog ez.  Megélni fiatalságunk elmúlását,  lassan fokozatosan.  Gyerekeink felnőtté válását, lassú elszakadását.
Ha olyan szerencsés,  áldásos,  állapotban tehetjük meg,  hogy azzal az emberrel tesszük meg ezt az utat akivel fiatal korodban szerelembe estél,  érdekes, olyan izgalmas út ez. Hullám völgy,  hegyen völgyön keresztül... Együtt!
Ne higgye senki,  hogy ez természetes,  mert nem az!  Minden nap küzdeni kell érte,  hol jobban,  hol kevésbé,  de akarni kell!

Milyen lesz a 2017-es év? Jó lenne valami közös nagy cél.  Ház  csere,  vagy bővítés,  vagy egy nagy családi nyaralás  külföldön vagy.... Mittudomén...
Lesz nekem és Mesinek az érettségi,  lesz valami nyaralásterv, nem vagyok elégedetlen,  sőt.  Csak valami jó lenne,  ha kizökkentene a mindennapi taposó malomból.
Persze azt is tudom kívülről sokan cserélnék velem,  hiszen nagy család,  férj,  ház stb... Boldog vagyok,  hogy meg van nekem mindez! Hiszem erre születtem,  ez volt az álmom és sikerült. Van ennél jobb érzés a világon?  Nincs!!!!

Szóval 2017-ben magam elé rakok egy célt.  Valami mozgást szeretnék végezni.  Magam örömére és a testem tunyulása ellen.  Mert a ráncok ott vannak,  de egy kis öröm érzés jarjon át. :)
Jobban be szeretném osztani az időmet.  Ezt muszáj lesz kivitelezni,  mert a család,  munka,  és a tanulás sok szögét másképp nem lehet megoldanom majd.
Kívánom meg magunknak,  nektek,  hogy a célotokhoz legyen erő,  egészség,  öröm,  elismerés, legyen kivel megosztani 2017 - es év élményeit!

Legyen mindannyiótoknak,  nekünk is,  olyan az új év,  amilyet nagyon szeretnénk!



10 megjegyzés:

  1. 🎉🐷🎊🎉🌞🌝⭐️🌟💫

    VálaszTörlés
  2. Pont úgy ahogy szeretnétek, pont úgy ahogy szeretnénk! :)) Boldog Új Évet nektek!

    VálaszTörlés
  3. Szerencsés, Boldog új évet kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  4. Úgy legyen, találd meg!BUÉK Anikó

    VálaszTörlés
  5. Anikós ügyes leszel 2017-ben is, és jól fogod navigálni a családodat, 2016-ban is igazán jól megoldottál, pároddal együtt sokmindent!
    BUÉK, és sok sikert kívánok szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  7. Boldog Új Évet!!! Sok örömöt az új évben nektek.

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük, nektek is minden jót kívánok az új évre! :)

    VálaszTörlés