2017. április 21., péntek

Iskolás lesz ő is...

Hüpp-hüpp...meg hurrá! :-)))

Beiratkoztunk az iskolába Csengével. Most iratkoztunk be az oviba..sőt most született!:-)
Már ismerősként mentem oda,  volt is miről beszélgetni az igazgató nővel és a helyettesekkel. Ez azért olyan megnyugtató. Persze a választás az osztályok között nagyon nehéz, figurás, tudorka, öko osztály...hát, nehéz választás. Bár az igazgató helyettes a tudorka osztályt javasolta nagyon, én mégis a figurás osztály jelöltem meg elsőnek.:-) Na ezen is túl vagyunk...


Tegnap kikaptuk a kisérettségi írásbelit irodalomból, 4/5-öd lett az irodalom, és 4-es a nyelvtan. Szóbelire meg adott 4-es irodalmat, és 2-es nyelvtant. Mert más tételeket tanultam meg, semmit nem tudtam hozzányögni, vagyis nagyon keveset a tételhez. Ennek ellenére négyes 4-es, 4-esre zárt évvégére. :-)

Tegnap délután óta már megint a migrén a társam...:-( Pedig nincs front, akkor mivan???:-(

Főzök meg a szokásos, Mesinek média érettségit csinálunk, meg Bencéhez lehet bemegyünk megnézni a szakmák éjszakáját a suliba, kalocsai mintás terítést csinál.:-)
Úgyhogy ma sem unatkozunk..

5 megjegyzés:

 1. A figurás osztály mit jelent? Hagyományörzőre emlékszem, hogy azt szeretnéd azt jelenti? Te kijössz a padból, ő meg beül:) - jó ez így!
  Mesinek vannak tervei az érettségi utánra? Megy tovább vagy szeretne pihenni ( dolgozni, tapasztalni) és utána?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen Ő meg beül..:-) Igen ez a hagyományörzős osztály, de inkább csak nevük van...
   Mesinek most a legnagyobb gondja az érettségi. Dolgozni szeretne mindenképp, és a legnagyobb vágya éppen most egy kis virágbolt. Majd meglátjuk mi lesz..

   Törlés
 2. Nem csodálom,hogy migréned van: hatalmasakat teljesítesz , és van egy kisebb front is.
  Mesélő: te kijössz a padból,ő meg beül.:))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Másnak is van sok dolga, drága Mamka, én lehet, hogy kicsit felfújom magamnak....:-))))

   Törlés
 3. Már Csenge is sulis....én még fel sem fogtam, hogy Zalán padba ül. Pedig 7 lesz májusban...Valahogy az ember nem hiszi el az ilyesmit a legkisebbről. :) :)
  Popianyu

  VálaszTörlés