2017. április 12., szerda

remélem így...

Azt mondják, ha a próbán valami gebasz van, előadáskor minden simán fog menni...na most akkor majd az érettségi, simán fog menni..:-)

Ma különben a többieknek nagyon jól sikerültek a vizsgák, örülök neki, meg szomorú is vagyok. Mert lehet, hogy ma nekem is jobban ment volna? Lehet...de ma ehelyett dolgoztam egy maratonit, majd utána elmentem vásárolni, őrület volt már a boltokban, úr isten..végül is, csak egy-egy nap, nem lesz nyitva  bolt, nem? :-) Én csak a sonkát akartam már megvenni, és a tojást. Sikerült, megnyugodtam, jöhet a húsvét.. Persze mennyivel jobb lenne egy nagy takarítást csinálni. de nem fogok. Holnap itthon lesz Zsolti is, mondjuk jó is, mert személyit kell csináltatnom Csengének.

Elrohantam Csengéért az oviba, majd főztem rántott húst, rizibizivel. Majd Zsolti hazajött, kicsit beszélgetni próbáltunk és este lett. Végig gratuláltam őszintén az osztály társaimat..és most pihenni fogok..meg majd ebben a pár napban is, ahogy lehet. Jövő csütörtökön töri esszét írunk, de IMÁDOM  a történelmet, még jobban a tanárurat, mert olyan egy egyenes, őszinte EMBER! Szerencsés vagyok, hogy a fiúkat is ő tanítja.
Ja és ma jófejek voltak a gyerekek, lekopogom...szerencsés vagyok ebből a szempontból velük! Megbízhatóak ez a legfontosabb!


1 megjegyzés:

  1. Anikó, olyan jó, hogy vannak még igazi pedagógusok, tanáregyéniségek! Mindig az velünk marad az emlékük.

    VálaszTörlés