2017. június 28., szerda

Boldog vagyok! :-)

Képzeljétek, képzeljétek...
Olyan boldog vagyok, hogy nagyon rég éreztem ezt magam felé, ezt a baromi jó érzést, készüljetek, elmesélem! :-)

Egyszer volt hol nem volt...(nem kell megijedni, nem mesélem el azt a 43 évet, mióta megszülettem, csak a tegnapi napot), volt egyszer egy keddi nap, túl a vizsgákon, izgulva a többiekért nagyon várva, hogy megkapjuk a bizonyítványt. Tele feszültséggel, én mondjuk nem voltam feszült, amiatt nem, hogy nem lesz meg az érettségim, amiatt igen, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos volt akiknek nem sikerült, egy volt olyan fiú, aki szerintem megérdemelte volna, de nem engedték őt át matekból. Sokáig vártunk a bizonyítvány osztásra. Közben sztorizgattunk, beszélgettünk, volt akik már előre ünnepeltek.:-) Majd eljött a bizonyítvány osztás, felálltunk sorban, kicsit pálinka szag volt, de jófejek voltak a tanárok is.:-) Mondjuk nagyon fáradtak voltak. Na, felálltunk sorban, szembe az asztal mögött sorakoztak a tanárok, középen a vizsgabiztosnő. Három oklevél volt nála, szokásos mondatai után, elmondta, kenek nem sikerült a vizsga de gyorsan rátért azokra akikre nagyon büszkék voltak az idei érettségi vizsgán, így oklevélben részesítik őket. Én álltam ott teljesen megnyugodva, szinte tudtam a sorrendet. Van egy kitűnő fiatal (pont annyi idős mint Mesi) lány, jó tanuló, és gondoltam még két osztálytársamra akikkel szoktam menni, mert nekik tényleg szép lett a bizonyítványuk. Elsőnek mondta Miri nevét a vizsgabiztosnő, majd egy kis szünet...és hallom: Bukovinszkiné...levegőt nem kaptam, ééééén, mire kaptam, hiszen elég gyatra volt a bizim, társadalmi munka esetleg??? :-) De nem, a szóbeli történelem érettségimre kaptam. Majd elájultam, azt az érzést...Mikor nem számítasz rá, és kapsz valami elismerést! Én olyan boldog voltam...Kezet fogtam a vizsgabiztosnővel, majd ránéztem a Tanár úrra, aki csak mosolyogva kacsintott, azt az érzést...
Mindegy milyen lett a bizim, amúgy magyar négyes, töri négyes, mert ugye az írásbelit nem sikerült úgy megcsinálnom, matek, angol kettes és biológia ötös. Pontosan olyan lett amilyet nagyon, nagyon szerettem volna.:-)
Na akkor tegnap éreztem, hogy büszke vagyok magamra!
Beszéltem pár szót a Tanár úrral banketten, mi nem sokat beszéltünk három év alatt, de nagyon nagyon szerettem őt, mint embert, mint tanárt. Ő azt mondta, nem nagyon szokott dicsérni, de ami jár az jár, rég látott ennyire jó szóbeli érettségit. Pedig ő aztán két iskolában tanít...érettségiztet!

BOLDOG VAGYOK! :-)

20 megjegyzés:

  1. Látod, megérte a sok kínlódás és nagyon, nagyon ügyes vagy!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Basszus, Anikó, könnyes lett a szemem! :) úgy de úgy örülök!!!! ez annyira jó. Egyébként gratulálok az egész mindenséghez, és a kitartásodhoz. Éljen Anikó!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy!!!!! Gyönyörű bizonyítvány! :)
    Popoianyu

    VálaszTörlés
  4. Én is megkönnyeztem, olyan jó volt olvasni, hogy értékelik a teljesítményedet! Ölelés és nagy gratula! :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok!Boldogság érzésed adjon sok erőt és kitartást a továbbiakban is!

    VálaszTörlés
  6. Mondtam, vagy nem mondtam? 😉🙂
    Gratulálok, ismét!

    VálaszTörlés
  7. Szívből gratulálok!!! Légy nagyon büszke magadra! Mert ami jár, az jár! :)

    VálaszTörlés
  8. Nem túl rég olvasom a blogod (nem is tudom már, hogy találtam ide), de így is elmorzsoltam egy-két könnycseppet:), fantasztikusan ügyes vagy, gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  9. Anikó! Szívből gratulálok! Nagyon ügyes vagy. Minden szépet és jót kívánok! Egy régi olvasód: Marika

    VálaszTörlés
  10. Tiszta szívből gratulálok kedves Anikó, gyönyörű bizonyítvány és hatalmas siker Neked, büszke lehetsz Magadra,megcsináltad!!

    VálaszTörlés
  11. Akkorát dob ez az önbizalmon!
    Szívemből gratulálok, lelkiismeretesen dolgoztál, tanultál!

    VálaszTörlés
  12. Itt is gratulalok! Ugyes vagy nagyon!

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok Anikó! Ügyes vagy ! Mesi hol dolgozik? Tetszik neki?

    VálaszTörlés
  14. Ejha! Ez aztán mekkora öröm tényleg! :-)

    VálaszTörlés
  15. Szívből gratulálok Anikó!!!!!
    Most nagyon.nagyon megölelgetnélek, és együtt picsognánk, aztán ennénk egy nagy fagyit, és részletesen elmeséltetném veled mégegyszer az egészet!!!!!
    Boszi (Ha Tatán jársz megejthetjük bármikor :D)

    VálaszTörlés