2017. június 15., csütörtök

NYÁR

Ez is eljött! Legfontosabb, Csenge utolsó ovis napja! Ma délelőtt még nagy mókázás lesz pizza, fagyi...stb. Holnap már nem megy, és ma is délben elhozom.Ez majd a nyáron kis logisztikát von maga után,de megoldjuk. Fiúk ma sem mentek már suliba...megy a lazulás. Mesi hétfőn szóbelizik, én jövő szombaton, vagy utána hétfőn, sokat kell tanulni addig még, főleg a száraz nyelvtant utálom.

Nagy események folyton vannak nálunk..:-) Tegnap a nagy fiam Dávid is 17 éves lett, furcsa is, meg olyan jó őket látni változni.:-)

Várom már én is a suli végét, mert addig mindig ott van a fejemben a dolog. Tanulni kéne,de közben zúg a mosógép, kaja legyen főzve, kenyér van e annyi amennyi elég...meg a hűtő..meg ha dolgoznom kell, Csenge? És ez még szerencsés mert nem jött közbe semmi. De tudjuk a nagycsaládban mindig van valami...:-) Ezért szeretem!

Hiányzik, hogy nincs nyaralás tervünk, kicsit sajnálom, hogy nem pályáztam meg az Erzsébet üdülést. Nem is látom előre, ki mikor fog rá érni..Dávidnak van három hét kötelező gyakorlata, Bence szeretne menni apjával dolgozni, Mesi is el szeretne helyezkedni valahol..Csengének meg érzem kevés lesz idén már csak a kert. Na de majd alakul ez is...ahogy szokott! :-)
Szép nyarat kívánok mindenkinek! (képek:én nyakamba Emese, Emese nyakába Csenge 18 év a két kép között :), Csenge utolsó napja az oviban:))

3 megjegyzés:

  1. Szép nyarat Anikó Nektek is!Sikeres vizsgákat!Örömmel olvaslak mindig bár ritkán vagyok.Ma én is blogoltam egy kedves főzős csoport társamnak köszönhetően. :-)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Szia kedves Anikó,továbbra is szorítok Nektek hogy végre túl legyetek az érettségin,egy kalappal Mesinek holnapra,várom a híreket!!
    Amúgy meg szép nyarat az egész Családnak!!

    VálaszTörlés