2017. július 14., péntek

Itthon..

Végre péntek..bár én ne szóljak egy szót sem ugyebár,...de a hét nekem is munkás volt. Új helyre is járok takarítani, kedves fiatal pár, kis gyerekkel. Nem nagy munka, de rendszeres lesz.
Ma gondoltam jól kialszom magam, kicsit fáztunk is az éjjel nyitott ablaknál, lehetett volna durmolni, de Csenge nem így gondolta, reggel hatkor bújt hozzám, közölte ideje felkelnem, hasamra süt a nap. :-) Tehát felkeltem, majd mikor majdnem mindenki elment a dolgozóba, elkezdtem a kertet rendbe tenni, gazolni, paradicsomot kötöztem, leszedtem a leveleket, annyi paradicsom van rajta, de mikor érik alul megbarnul, majd el kezd rohadni..:-( Jól összesöpörtem...egyedül oldalt a komposztáló és a kuka mellett nem tudtam olyan jól rendbe tenni. Mert sajnos a barack fánknak az ágait le kellett vágni, meghalt az egész fa, kiderült már szuvas is volt.:-( Sajnálom,de ősszel nem nyugszom míg ugyanilyet nem ültetünk.
Majd bejöttem a lakásba és nekiálltam a fürdőnek, vettem múltkor trisót, gondoltam átmosom a mosógépet majd, de kipróbáltam a kádat, mosdót átmostam vele, csillog-villog. :-) Kíváncsi vagyok meddig bírja.:-) Mondjuk nem ártott volna gumi kesztyűben csinálni, mert szétmarta a kezemet. Pedig délután úri dolgom lesz, Mesi befizetett, hogy szép körmöm legyen.:-) Na, majd meglátjuk..(látod Mesélő, csak megtetszett a körmöd:-) )
Holnap a most már így kell írnom, volt osztály társaim sörözést szerveznek, el is mennék, meg nem is...olyan keveset vagyok együtt Zsoltival, de azért lehet lemegyek. Majd ezt is meglátjuk..
Mert úgyis alakul rajtam kívül is a hétvége mindig. :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése