2017. július 4., kedd

Nyár van...

Annyira mennek a napok, hogy már július van, és az is már negyedike. Teljesen kimaradt nekem most ez a június. Hiányzik..de nem bánom. Lassan jön el az érzés, túl vagyok az érettségin, MEGCSINÁLTAM! Néha csak bambulok...akkor érzem ezt, néha vezetés közben, néha...itt-ott.:-) És igen, tök jó érzés! Annyira jó, hogy már jelentkeztem is ide a suliba, a pedagógiai és család segítő tanfolyamra. Nem vagyok NORMÁLIS! :-)))) Mondjuk csak akkor fogok menni, ha itt helyben van, Pestre semmiképen nem utaznék, most!
Szóval zajlik a nyár, ketten vagyunk mostanában Csengével itthon. Jaj, szegényt úgy elkapta valami csúnya vírus, ma is láttam rajta nincs olyan jól, mondjuk vettünk idén elősször görögdinnyét, mert azt evett volna nagyon...háááát ettem már édesebbet is. Elképesztő amúgy felénk a gyümölcs árak.:-( Barackfánk meg végleg megadta magát, annyira sajnálom! :-(  Szóval Csengével még vasárnap reggel az ügyeletet is megjártuk.:-( Olyan magas láza volt, meg hányt..
Na, de azért míg itt pihengetett a kanapén Csenge, bennem motoszkált valami, konyhába vetettem bele magamat, lépcső alá raktam Cili dédi asztalkáját, kis hokedlivel, itt fogok én kéremszépen főzéshez előkészíteni, egész nap dolgoztam vele, mert akkor már a spájzot is tökéletesen kitakarítottam, és ha már bútorokkal variáltam, hát mindent kisikáltam, olyan furcsa ilyenkor és olyan jó, mintha más konyhám lenne.:-) Olyan régóta nem volt erre időm, kedvem. Tetszik a családnak is.:-)
Lassan jönnek a melósok is (Zsolti, Mesi Bence Mesi Dávidja) Meg a nyaraló Dávidunk, lesz itt hangzavar.:-)))) Jön majd a sztorizgatás, vacsora, ma kapnak "rendes ételt" , sült lapocka meg csülök, rizibizivel, meg saját koviubival, mert tegnap nagy volt a hőbörögés, hogy úristennincsenkajamit viszünkholnap? :-) Pizzát rendeltek...na szegények! :-))) Szóval zajlik az élet, csütörtökön megyek az új helyre is...
Ja és a közben kerestünk campinget, Kisorosziba, vagy Dömösre, olyan szép a Dunakanyar is. Idén kimarad a Balcsi, vagyis ősszel Zsoltival megyünk három napra, de a gyerekekkel most nem megy...későn kapcsoltunk...:-( Jövőre viszont mindenképpen szeretnék menni.
tehát azért élvezzük a nyarat, minden jót kihozva belőle.:-)
Remélem nálatok is így van!!!

2 megjegyzés:

  1. Hú de jó bejegyzés volt! Örülök, hogy megtaláltad Anikót:) és a sulinak is, hogy jelentkeztél! szeretni fogod! Csenge remélem már sokkal jobban van! :)

    VálaszTörlés
  2. Höhö! Továbbtanuláson gondolkodsz. Benne vagy, jól megy. Hajrá!

    VálaszTörlés