2017. augusztus 7., hétfő

vicces

Na sziasztok! Vagy, ha magamnak írom, szia Anikó! :-) Olyan kép zavarban vagyok néha, itt írom egyedül a betűket, kinek, magamnak? Nektek? Majd az utókornak? Nem tudom, írom ahogy jólesik.
Most éppen jólesik.:-)

Kegyetlen volt  a hétvége,melegtől ami már elviselhetetlen volt a számomra. Olyan szintű migrénem volt péntek délutántól, vasárnap délutánig, hogy borzalmas. Micsoda borús gondolataim vannak ilyenkor, le sem tudom írni. mikor kicsit lenyomta a fájdalom csillapító a fejemet, akkor úgy döntöttem mi is kimegyünk Zsoltival pecázni éjjelre Csengével,mert most van nyár...Csengének meg kell az inger, ha már ilyen mini nyaralgatások vannak. Nem bántam meg, bár közben is fájt a fejem nagyon, de vicces volt, gondoltam megyünk hárman ki, elmentünk vásárolni, veszek 10 db zsemlét, kis nasit...majd megszólal a telefon, Zsoltit hívják a fiúk , hogy ők is jönnek, meg egy haverjuk..:-) Újratervezés, nagycsaládos üzem mód, vissza zsömléért, kolbász, virsli, szalonna...több nasi, gyümölcs..:-)))  Mikor kint vagyunk, szól Mesi ,ők is kiugranak majd, mondjuk ők nem sokáig voltak..:-( Imádom!!! Ennyit a kis családi kiruccanásról. :-)

Ma meg pont megfelelő volt az idő, el mentünk  megvenni Csenge sulis cuccát, milyen lelkesen pipálta a papírt. :-) Fiúkat megkérdeztem kisalakú vagy nagy alakú füzetet kérnek majd? Visszakérdeznek, milyen füzet, hova???? Ennyit a készülődésről, Mesinek meg gondolom vérzik a szíve, hogy már nem vehet sulis cuccot, (én örülök neki, pénztárca kímélő..bár Csenge bepótolta)

És itt lenne lassan az idő az én sulis cuccaimat is elpakolni. Fura...De nem bánom most, jó ez így!!!
Kis Csenge úgy várja az iskolát..izgulunk most együtt, és most neki ez nagyon új...meg kell ezt is élni, mindenkinek, mindenkivel. :-)

3 megjegyzés:

  1. Előző bejegyzéshez:
    Bázis: jól kitalált megfogalmazás, mert valóban az a bázis amire építhetsz az adott és ki a fene cserélné el jópofi gondtalanságra? Azaz az a bázis. Pont. Szerintem minden bizonytalanságodat átéli mindenki aki odaadóan szolgál és szolgál szívből....

    VálaszTörlés
  2. Mi ma megyünk vásárolni, én kevésbé lelkesen fogom pipálgatni a papírt mint Csenge:)

    VálaszTörlés