2018. február 11., vasárnap

Királyság.. 😘

És eltelt a hétvége... Is!
Tegnap suliba voltunk, nem tudom de annyira zavart már, hogy a tanár csaj lélektani túrkászást folytat folyamatosan, hogy legszivesebben eljöttem volna. Mert oké, tök szuper, hogy rávilágít arra mennyire szarul csinálunk mindent, de valahogy olyan furi a csaj. Rádöbbentem újra és újra, én nem tudnék idegennek beszélni magamról.
Pesze vannak azert mindig jó dolgok is. Ma megnéztem egy videót a női agy, férfi agy működéséről, na az érdekes volt. Férfi agynak vannak dobozai, ezeket a dobozokat nyitja ki a férfi, erre figyel csak. És van egy szuper dobozuk is, a semmi doboz.. Azt imádják, mikor ülnek a tévé előtt és csak nyomkodják, vagy mikor kérdezel tőle valamit de nem mond semmit. Bezzeg a női agy, na az egy összekuszált gombolyag... Mindig mindennel kapcsolatban van... Ismerjük!😁
Szóval azért tanultam tegnap is valamit... Csak én valahogy másképp gondoltam, de nem rossz csak furcsa nekem.
Ma meg főztem kacsa aprólék levest, resztelt májat, rántott májat. És sütöttem fánkot, finom lett minden. Megbeszéltem a gyerekekkel egy egy nap hétköznap vegyék át a főzést, szerintem olyan ügyesek, meg oldják majd.
Szédültem már egész héten, de ma kicsit tornáztam is, olyan jól esett, meg egy jó fél órát elnyultam a kanapén... Királyság.. :)

1 megjegyzés: