2018. február 16., péntek

péntek...

Most, hogy túl vagyunk az értekezleten, már egész jó délután lesz. És péntek van, az sem zavar, hogy este fél hétig vagyok ilyenkor. Persze majd, ha gyönyörű napsütés lesz kint és csicseregnek a madarak, bánni fogom.:-)
Tegnap már majdnem jó volt. Öt után indultam haza és világosban indultam, olyan jó volt...de, sajnos a negyed órás út után már sötét lett. De nem baj, az a kicsi is jól esett tegnap. Hazamentem, és kicsit takarítottam, az is jól esett.
És azt is meg kell írnom, hogy az első heti főzős projekt, bevált. A fiúk finoman, és jól főztek, ma debütál Mesi, ő segítséggel főz.:-)

És a hétvége is jónak ígérkezik. Kitaláltam, hogy, most, hogy Csenge jár úszni ki lehetne próbálni itt a munka helyemen a hétvégi úszást, pont akkora a medence, amiben úsznak Csengéék. Lehet biztosabb lenne ott is. Így megkérdeztem ,hogy jöhetünk-e? És jöhetünk, így nagyon boldog Csenge.:-)

Amúgy lehet még holnap kicsit táncikálunk, bolondozunk otthon, délután, farsangolunk.:-)
Tehát, remélem jól alakul minden.:-)

2 megjegyzés:

  1. De jókat írtál, Anikó :) ! Szuper ügyesek a fiúk nálatok, hogy így főznek, meg persze Mesi is :) ! Nagyon jók a hétvégi tervek is, a farsangolás külön szám, egyrészt, hogy családilag, tudom már évek óta csináljátok, másrészt, hogy így munka mellett is jut rá energia, nem semmi, ügyes vagy :) ! Szép hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Helyes, be kell vonni a fiúkat is. Kimondta, hogy főzni csak a lányoknak lehet otthon? ;-)

    VálaszTörlés