2020. február 28., péntek

Ma 2020.02.28

És újra péntek, ennek azért örülök.
KB hat hete nem fájt a fejem, na aztán tegnapelőtt adott egy kis ízelítőt újra, mondjuk még volt az oka, hormonok. Semmi vész... Nagyjából kordában tudtam tartani. De azért utána már teljesen másképp láttam a napot, szebbnek. ☺️
Romlik a szemem rohamosan, már nem csak, ha fáradt vagyok látok homályosan közelre, durva. Ja és a derekam is fáj jó pár hete... Valakivel beszéltem, és azt mondta, hogy ja kérlek szépen, ha nem fájna ebben a korban semmi, az lenne a csoda. 😁 Akkor nincs csoda.. 😁😁😁

Mit szóltok a terjedő virushoz?  És a pánik hangulathoz?
Értem én az egyik oldalt is, meg a másikat is... De szerintem nem kellene pánikot kelteni, hiteles tájékoztatás kellene.
Persze nem vagyunk egyformák, háborút sem éltünk meg, hála a jó istennek, bármennyire sanyargunk mennyire rossz most nekünk, még soha nem éheztünk azért mert nem volt étel a boltban.
De azért nem kell világvége hangulatot kelteni.
Döbbenet különben, hogyha baj lenne milyen eszközzel értesülnénk róla. Milyen hiteles lenne?
Elgondolkodtató... 🤔

1 megjegyzés:

  1. Hétvégén pihenjél sokat ha tudsz? Szerintem sok embernek megvan a maga véleménye erről a vírusról de ahogy látod nem nagyon nyilatkoznak, mert szerintem fölösleges bármit is mondani.Hogy mi van és mi lenne ha... azt csak a Jóistenke tudja!

    VálaszTörlés