2020. április 30., csütörtök

Jó - rossz... 🤨❤️

Az ember mindig tervez, aztán...
Reggel még úgy gondoltam, írok egy jó kis pozitív bejegyzést. Aztán most... Már a gondolataim negatívak. Persze tudom ez egyenes arányos a migrénemmel. 
Mert fáj, igen a fejem, de az a legkisebb dolog amúgy az aggodásomnak. Dávid tegnap este óta lázas, az mind semmi de mellette a torka úgy be van gyulladva, alig tud beszélni és nyelni. Mikor ha nem ebben a vírusos időben, mikor, ha nem négy nappal, hogy Bence érettségizni menne, mikor, ha nem Mesi utolsó idejében?
Persze mérges voltam a szitura, utána meg bűntudatom volt, hogyan tudnék segíteni neki?
Közben meg tervezzen az ember? Csak jól felhúztam magam, a nagy kormány bejelentésen, nesze semmi, fogd meg jól. 🤨 Mikor már a tegnapi két órás Skype megbeszélés után, megbeszéltünk a májusi munkarendet, közölte a kormány, suli az nincs, de minden nyit dolgozhatunk is (ami jó, mert pénzből él az ember) vidék kontra Budapest megint összeugrasztva.
Én most Szofi érkezése miatt kifejezetten örültem volna, ha májusban még zárva vagyunk, inkább áldoztam volna több szabit. Mondjuk hülye vagyok mit morfondirozok rajta, mikor ezt papolom Zsoltinak hetek óta. 😁 Majd alakul úgyis, csak múljon már el a fejfájásom. 😍 És gyógyuljon meg Dávid hamar. Még jó, hogy az ő vizsgája május végén lesz. 

Amúgy front van? Olyan édes volt ma Mesi 😍 beadtak egy kiló kenyeret és kicsit láttam, pont úgy néz ki, mint egy utolsó idős kismama, csodaszép. ❤️❤️❤️❤️

1 megjegyzés:

  1. Jobbulást kívánok.Tegnap valami nagyon durva front volt amúgy, sokaknak.

    VálaszTörlés