2020. április 23., csütörtök

Mindennapok

Azért sajnálom azokat az embereket most, akik elveszítettek a munkájukat, vagy amúgy is éppen valamilyen válságban vannak, lelki, testi bármilyen. Milyen nehéz lehet nekik most.
Hiszen nekünk is nehéz most, nekünk akiknek van munkájuk, van egészségünk.
Legnagyobb probléma a bizonytalanság. Mindenhol az, munkahelyemen is egyik pillanatban már tervezzük a nyitást, másik pillanatban aggódva tervezzük a bezárás közben az akciotervet.

Itthon is rájöttem mi a bajom. Ez a home office is nehéz úgy, hogy mindenki itthon van. Zsolti most csak pár napot. Csenge tanulása még nem önálló. Ott kell lenni vele, de nagyon ügyes.
Mikor elmegy az ember dolgozni ott csak azt csinálja, hazamegy az ember akkor azt.. Most egy nagy katyvasz van. Azért örülök, hogy heti egy alkalommal bemegyek a munka helyre, ott bár teljesen üres, egyedül vagyok, mégis jó érzés ott lenni, dolgozni.

Aztán meglátjuk mi lesz... Zsoltinak is az új helyen.

Mesi jól van. Tegnap voltak ultrahangon nagyon édes Szofi, kis pufika. Úgy várjuk már. ❤️


1 megjegyzés:

  1. Annyira jó Nektek, hogy vártok egy babára. Persze ott is van mit izgulni, de azért az más. Míg mindenki a vírussal van elfoglalva, legalább van valami, amit öröm várni. Nagyon drukkolok a kis családnak és a nagyszülőknek is, hogy Szofi amikor szeretne megérkezzen hozzátok és boldogságot hozzon.

    VálaszTörlés