2010. augusztus 24., kedd

Bettuséknál

Itt vagyok! Van kb. öt percem míg írhatok! Fiúk elmentek pecázni a patakra, itt van Bence barátja is, remélem nem alakul ki "csordaszellem":-) Mesi szobájában.
Nagyon jó hétvégénk volt. Borcsa baba egy tünemény, persze anyukája és apukája is az!:-) Szeretek itt lakni (persze jobban az őrségben:-))), de olyan szép helyen laknak Bettusék. Lankák között, csupa zöldben. Ott is azt éreztem nincs időkényszerem, csak teszi az ember ami jólesik. Tudom vannak "szürke hétköznapok", de ott még az is jó lehet! Az a teljes nyugalom. Örülök hogy Drága Barátnőmnek sikerült ezt a gyöngyszemet, megtalálnia. És utána az élet megajándékozta egy kitűnő emberrel, és egy ilyen remek kislánnyal mint Borcsa. Mert már nagyon megérdemelte. Nagyon nehéz élet volt előtte. Mivel egykorúak vagyunk, belegondolni sem merek nekem hasonló esetben milyen lett volna:-(. Szerencsésnek mondhatom magam az én életemért, nem habos babos, rózsaszín felhő, hanem egy egyszerű kis élet a miénk. Ami természetes. Szeretetben....így nem nehéz vállalni még egy babát.
Nagyon nehezen jöttem haza, soká fogunk találkozni legközelebb...:-(

7 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó!
    Az én Barátnőm is messze lakik, de szinte mindennap beszélgetünk itt a neten, ha csak pár szót is.Tudom, hogy ez nem olyan, mintha személyesen beszélgetne az ember, de mégis mindent tudunk ami a másik életében történik.
    Én még anno a fogyis fórumon ismertem meg.
    Örülök, hogy jól éreztétek magatok, ebből most egy darabig tudtok töltekezni.Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia Nelli!
    Nincsenek véletlenek, így a mi barátságunk sem az. Meg a tiétek sem a barátnőddel, sokszor nem a kilométer számít. Igen töltekeztünk....remélem ti is szoktatok!:-)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Hiányoztok. Valahogy természetes volt, hogy itt voltatok, ide tartoztok, jó, ha velünk vagytok. Számomra hihetetlen jó érzés volt, hogy Borcsa az első perctől kezdve elfogadott, sőt szeretett Benneteket, még akkor is, ha biztos voltam benne, így lesz.

    Már alig várjuk, hogy megismerjük Csengét, és tudom, a két kislány között az első percben örök barátság szövődik majd.

    VálaszTörlés
  4. Szia Anikó!
    Örülök, hogy ilyen jó volt a hétvégétek! :)))
    ritka az ilyen barátság, és Ti nagyon megbecsülitek!!!!!

    Vár nálam valami, nézz be hozzám :)


    Puszi
    Hugi

    VálaszTörlés
  5. Nekünk is hiányoztok, Bettus. Ma is mikor a cukkinit dolgoztuk fel csak meséltünk a gyerekekkel az élményeket! Borcsa meg egy édes kisbaba, remélem Csenge is hasonló nyugodt kisbaba lesz. És azt is nagyon szeretném hogy jó barátok legyenek. Mint mi!!!!

    VálaszTörlés
  6. Szia Hugi!
    Köszi a játékba invitálást, a lényege hogy le kell írnom a gyerekekkel való, sütés, főzést? És hívni, ajánlani másoknak is?
    Puszi, Anikó

    VálaszTörlés
  7. Igen Anikó, és linkelj engem :)))
    Nagyon kíváncsi vagyok Rátok :)

    VálaszTörlés