2010. augusztus 19., csütörtök

kikapcsolódás......:-)

Már nagyon izgatottak vagyunk! A nyár legfontosabb eseménye Kedves Barátnőmékhez látogatni. Most egy időre lezárul a "nagy utazások" kora, remélem azért meg fogjuk tudni oldani a jövőben is hogy kicsit mobilok legyünk.
Borzasztó hogy kb. két hét és kezdődik a suli....elment a nyár. Bevallom, nehéz lesz a kezdés mindenkinek. Visszatekintve nagyon jó volt. Persze egy kis aggodalom Csenge baba miatt, de az is szerencsésen végződött. Most majd várjuk nagy szeretettel ősszel, majd a tél elején hogy közénk jöjjön. Milyen hihetetlen hogy egy kis élet jönni akar hozzánk, és mi ennyire várjuk.
Magamon meglepődök hogy mennyire ki tudom már zárni a külvilágot, csak azokat közel engedni, akik ugyanúgy várják Csengét mint mi...Élvezem minden egyes mocorgását, várom hogy kezembe tartsam de nem siettetem az időt. Olyan szép így....
Ez a hétvége nagyon jó lesz, tiszta pihenés és élvezet....hónapok óta várom már hogy Borcsát megsimizzem, Barátnőmet átöleljem. Olyan büszke vagyok a barátságára...Órákat tudnék mesélni róla...és hogy családom is így érez, még jobban élvezem! Persze jobb lenne közelebb lakni hozzájuk, de nincsenek véletlenek. A mi barátságunk sem az.
Szóval holnaptól, jól feltöltődök, és tele energiával írom majd a következő bejegyzést.:-)

2 megjegyzés:

  1. Anikó!
    Remélem jól érzitek magatok erre felénk.
    Igazán szép idő van.Gondolom sokat vagytok a kertben Bettuséknál.

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy itt voltatok, remélem, a feltöltődés is sikerült. Én nagyon boldog voltam, hogy itt voltatok, és azt hiszem, ezt kicsi családom nevében is mondhatom.
    Hihetetlen, hogy Borcsa az első perctől kezdve mennyire ragaszkodott hozzátok. Illetve nem is az. Hiszen ismer Téged, Benneteket, annyit hallott már Rólatok. Remélem, hamarosan mi is megismerhetjük Csengét, és a két kis manó ugyanilyen mély barátságot kötnek egymással, mint a miénk.
    Vigyázzatok magatokra!!!

    VálaszTörlés